bende aranıza katıldım ; ama ..:-(

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
bende aranıza katıldım ; ama ..:-(
geçen hafta lumia 620 nin yeşil renkli olanından alarak wp 8 kullanıcıları arasına katılmış bulunmaktayım , bilgi alabileceğim forumlar arasında maxicep i de en ust sıraya yazdım , incelediğim kadarıyla aktif bi forum , anladıgım kadarıyla deneyimli arkadaşlar da var ,sorum oldugunda cevap alabileceğimi dusunuyorum bu yuzden ilk soru geliyor -

yeni dosyaların kayıt yeri olarak hafıza kartını sectıgimde olusan bi sorun , ben fotograf yada video cektigimde film rulosunda gozukmuyor . Kartı cıkarıp baska bi tele takmıs oldugumda fotografın kaydedilmiş oldugunu goruyorum ama telefonda çekim yaptıgım gibi kayboluyor kaydedilmis olmasına ragmen gozukmuyo bluetooth da , muzikler de aynı , cevaplarınızı bekliyorum
-hafıza kartına format attım
-başka hafıza kartıyla da denedim
-depolma hafızasını tel. yapınca sorun yok ama 8 gb videolara ve muziklere yetmiyo
-ve lutfen format atmaktan baska cozum yolu soyleyin
teşekkurler.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Muzik ve vidolar kismina baktiniz mi?

- - - Eklendi - - -

Bu arada hosgeldin :)

n000k

n000k

Üye
benim telde hafiza kartı olmadığı için bilemiycem ama. hafıza kartına kayıt şeklini seçtiyseniz belkide kaydedilen resimler kısmına atıyor olabilir mi acaba?? :hmmm tam bilmiyorum ama sadece fikrimi soyledim..

alical33

alical33

Üye
birde albümlere bakın orada da olabilir aramıza hoş geldin :)

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
baktım kayıt edebilecek her yere baktım ( o kadar da teknoloji ozurlu degilim ) sadece h.kartımı başka bi telefona taktığımda gorebiliyorum dosyalarımı , hangi hafıza kartı olursa olsun sonuç aynı. Nolur format sonrası oluşabilcek depresif travma vb.lerinden beni kurtarın.
Bu arada çok hoşbulduk.

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
lutfen daha bi yardımcı olmanızı bekliyorum

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Kardeşim bndede aynı sorun var ama bir çare bulamadım.L820

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sympatico

Üye
    Konu Sahibi

Fotoğraflar>Film Rulosu değil de

Fotoğraflar>Albümler>Kaydedilen Resimler bölümüne baktınız mı?
baktım abi üstteki mesajlarda belirttiğim gibi resim çektiğim gibi kayboluyor. daha 1. Haftasında bunu yapması moralimi bozdu

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
dilaverbaba2 adlı 820 kullanıcısı arkadaşımız da aynı sorunu yaşıyormuş bize bi çozum lutfen

- - - Eklendi - - -

sadece bu soruyu sormak icin foruma uye oldum ama bekledığımı bulamadım sorunumu tam olarak ıfade etsemde cevaplar bırbırlerının aynı doyurucu değıl , 100 kusur okunma ama sadece 6.7 arkadasımız cevap vermis, hıc mı kımsenın basına gelmedı bu sorun..

csH

csH

Üye
bi çözümü olsa elbet biri yazardı cevap sanırım çözüm yok ama sen 1 2 gün bekle belki bi çözüm üretilir olmazsa da sıfırla sonuçta 620yi maxicepteki üyeler yapmadı elimizden gekdiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
baktım abi üstteki mesajlarda belirttiğim gibi resim çektiğim gibi kayboluyor. daha 1. Haftasında bunu yapması moralimi bozdu

Mağazaya yeni bir uygulama eklenmiş belki işine yarar.

kulti

kulti

Üye
Arkadaşıma 620 almıştık. Bir zaman sonra da hafıza kartı alıp taktık ve herhangi bir sorunu yok, çekilen resimler kısmında görünüyor. Kayıt yeri dışında bir ayar yaptığımızı zannetmiyorum. Ayrıca telefona format falan da atmadık.

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşıma 620 almıştık. Bir zaman sonra da hafıza kartı alıp taktık ve herhangi bir sorunu yok, çekilen resimler kısmında görünüyor. Kayıt yeri dışında bir ayar yaptığımızı zannetmiyorum. Ayrıca telefona format falan da atmadık.
aldıktan sonra bir iki gun hersey normaldi sorun yoktu , zaten sorun sonra basladı sonradan bozuldu

serinaga

serinaga

Üye
aldıktan sonra bir iki gun hersey normaldi sorun yoktu , zaten sorun sonra basladı sonradan bozuldu

Anladığım kadarıyla sonradan oluşan hafıza kartı sorunu yaşıyorsun. Acaba formatlamayı PC'den mi yoksa telefondan mı yapıyorsun ? Sana önerim hafıza kartını telefondan ayır, bu haliyle PC'den formatla, tekrar telefona tak ve bir de telefondan formatla. Eğer halen sorunu yaşıyorsan maalesef telefonu Hard Reset atman gerekiyor ...

http://www.maxicep.com/windows-phon...lara-nasil-soft-hard-reset-atilir-800163.html

http://www.maxicep.com/windows-phon...dekten-geri-yukleme-nasil-yapilir-802832.html

Konuları sana yardımcı olacaktır ...

Üst Alt