Bende 5800 Var İphone İle Takas Ediyim mi ? Memnunmusunuz İphone'den ???? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhsine

Üye
kardeşimbnde iphone 3g war gayet güzel hiçbir sornumda yok 2 senedirde kllanyrm :D

goksel6767

Üye
iphone 3GS 16 GB HARİKAAAAAAAAAAAAAAAA

pamukk27

pamukk27

Üye
ewt ılk cıkan ıphone ama sımdı cıkan lar daha da bı ustun eknolojı hergun degısıyo demı arkadasss ve sonucta 5800 kralldırrrr aksını dıyen yalan solıyo cokta merak edıyorsanız kıyaslayın ozellıklerı :ehe:off:

kutluay5

kutluay5

Üye
5800 parmak bile algılamıyo adı dokunmatik :D iphone akarrr... :D

askin.81

askin.81

Üye
Iphone suz geçen yıllarıma yanarım ben 2 Ay önce tanıştım Iphone la. 32GB n97mi sattım 3GS Iphone aldım.
şimdi 12MP N8 nokiam olsa yine satar takas ederim Iphone la. 5800ı bırak 2 tane 5800ver gene al Iphone u HAYATINI YAŞA.

hakankurban

hakankurban

Üye
o kadar telefon dururken android işlemcili telefonlar dururken kıytırık nokia 5800 ile mi kıyaslıyorsunuz iphoneyi..dünyanın en iyi telefonu iphonedir android bile yetişemez iphoneye onlar iphonenin taklidi sadece

kemal21

kemal21

Üye
değiştirme kardeşim iphone sadece sorun oluyor

kutluay5

kutluay5

Üye
kullanmasını bilince sorun yok :D

ama eksilerini artılarını söyleyeyim
1-) şarj süresi 1 gün de bitirebilirsin kullanrak ( ekran ışığını biraz kısıp wifi 3g falan kapatıp 3 güne çıkartabilirsin ayrıca seyyar şarj cihazları da var bitince onu tak %60 kadar dolduruyor sonra eve gelincce hem telefonu hem seyyar şarj cihazını şarj edip %160 şarj la gezebilirsin :D)
2-)oyun uygulama vb. hep paralı 5800daki gibi indirip kuramazsın(ama telefona jailbreak yaparsın ve her şey bedava istediğin kdar yükle :D)
3-)mp3 dosyalarını zil sesi yapamazsın onu PC de özel çevirmen gerekiyor ama basit iş (telefonda da çevirebilirsin programı var)
4-)müzik video program bunları itunes adlı programla atabilirsin 5800daki gibi kart içini görme falan yok(jailbreak yaparsan her şey var demiştim :D)
5-)5800daki ses kalitesini bekleme iphone da ki ses normal zaten 5800 müzik telefonu ama bi müzik resim bi şey açana kadar canın çıkıyordur eminim :D iphone da her şey hızlı takır takır :D(harici hoparlör de alabilirsin müzik manyağıysan)
6-)mesela 5800da ovi store da bi program gördün beğendin bunu gelip burda maxicep de ararsın ***** lısı var mı falan diye eğer iphoneun olsa appstore da bişey beğendin diyelim pc ye gelip bişey aramana gerek yok jailbreak yaptıktan sonra install0us diye bi program atıyosun appstore da ne varsa hepsinin lısı burda indir kur yeter :D
ben de 5800 almıştım daha taksiti bitmeden sattım :D iphone 4 aldım sana tavsiyem iphone 3 3gs veya 4 alman ama 2 bile alsan emin ol 5800dan bin kat daha iyidir (2. el alcaksan iyice test etmeden alma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt