Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence suriyenin suyu kesilmeli susuzluktan gebersinler.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StunnerDead
Üye
Bu düşünce faşistlik hocam kusura bakmayında.
mstf_l
Üye
İyi de başta ki birkaç kendini bilmez için ordaki masum halktan istediğiniz ne.
soruyu soran arkadaş çok bilgili sadece kendi biliyor sanıyor desibel'i
NowOrNewer
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];4864679' Alıntı:
debı'yle alakası yok senin sınırının içinde akıyorsa istediğin tasarrufta bulunmak senin elinde ama senin sınırını geçip diğer ülkenın topraklarına akıyorsa önünü tamamıyla kesemezsın.
İstediğin kadar bil ama anlamıyorusun kardeş minimum debiyle diyorum önünü kesemessin diyorsun Allah'ını seviyorsan git başka konuya tamam sen profösörsün sen çok bilmişsin sen en kralsın oke.Adama bak yaw anlamak bi yana sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyor adam.
İstediğin kadar bil ama anlamıyorusun kardeş minimum debiyle diyorum önünü kesemessin diyorsun Allah'ını seviyorsan git başka konuya tamam sen profösörsün sen çok bilmişsin sen en kralsın oke.Adama bak yaw anlamak bi yana sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyor adam.
suçluluk psikolojısine girme hemen ilk yazdığın mesaja cevap yazdım sularını keselim su vermeyelim gebersinler dedin.Bende sana sınır aşımı suları tamamıyla kesemıyorsun.sınırlar arası antlaşmalarda belli miktarın altına düşüremezsın su miktarını ben demiyorum antlaşmalar diyor pröfesör'de değilim bildiğimi söylerim sadece sallamam.ayrıca herkes senin düşüncende olacak diye bir kural yok olumlu ve olumsuz eleştiriye açık olman gerekir ve karşımdakinden saygı beklerim saygısızlık yapmadığım sürece