osmcgrgenc
Üye
htc yi nasıl okuyorsun merak ettim şimdi.bi okuduğun gibi yazar mısın? lütfen!
HETECE dermiş filan.
Bakıyorumda Sony'den bahseden yok, şu asıl amiral gemisi çıksında görelim Samsung Galaxy SIII ve HTC One X&S'i. Adını bile anmazlar Sony'den sonra.
ben kasada kullanılan malzeme ve boardda kullanılan malzemelerden bahsetmiştim mesela rom atarken elektrikler kesilirse pcde ups yoksa geçmiş olsun romun degişmesi şart tabi bulabilirsen
---------- Eklendi @ 11:27:03 ---------- Yazıldı @ 11:25:46 ----------
fakat one serisinde kasayı saglam yapmışlar galiba hakkını yemeyelim
seramik kasa dedikleri olayın seramikle alakası yok n8 aluminyum kasasının aynısı aluminyuma 10000 volt vererek elektrolizleme yöntemiyle sertleştiriliyor uzay teknolojisi demişler ama o uzay teknolojisini türkiyede kullanan onlarca firma sayabilirimhtc de bir garip seramik kasa teknolojisi yapıyor bu çok iyi diyor amiral gemisine koymuyor
Ya sakın dalga geçtiğimi felan düşünme espri olsun diye yazdım, Teşekkür ederim sağol.Heyştiysi
Türkiye'de nokia kardeşim burası nokia'nın kalesi durumunda.
Sen öyle diyorsan öyle olsun Süleyman...Ama sağolsun hiçbir zaman bu kaleyi koruma ve kullanma ihtiyacı hissetmemişlerdir kendileri.
bence gerçekten kaliteli telefon yapan iki tane firma var apple ve nokia bunlardan sonra gelicek tek firma da sony dir çünkü kendi teknolojisini üretiyor
Sen öyle diyorsan öyle olsun Süleyman...
Bu konuda senden daha bilgili değilim Süleyman.
Yalan mıNedense Samsung da Nokia da aynı şeyi yapıyor . Onlar için Türkiye hep son sıralarda yer alıyor. Yaptıkları icraatlar bunu gösteriyor . Sinir bozucu
Bu konuda senden daha bilgili değilim Süleyman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?