abuvice
Üye
-
Konu Sahibi
-
tantini' Alıntı:Arkadaslar, MAXICEP in yöneticileri warsa bizlerde üyleriyiz... Üyelerin olmadigi bir MAXICEP hayal edebilr misinz?a:
Yönetim bi takim hatalar yapiyo son zamanlarda ama burda yapmamiz gereken sitenden ayrilmak degil, yönetimin acik werdigi sirada arkalarinda durmak...
Biz sitemizde daha fazla ziyaret ettikce site kapanmayacak, daha cok paylastikca site güzellesecektir...
Ellerimizden kayip gitmesin MAXICEP!
Paylasimin we sayginin sonu gelmesin dilegiyle arkadaslar,,,
yanlislarimizi düzeltelim..
nazy' Alıntı:Yönetimin Hata Yaptığını Sanmıyorum.
Gayet Yerinde Ve Net Karalar Veriyo...
Diğer Yandan Acayip Konular Açılıyo....
Post İçin.....
Renkler Kötü....
İfadeler Sıcak Değil....
Site Ağır Çalışıyo...
Bence Herşey Mükemmel...
Şikayetler (Benimde Şikayetim Vardı) Mantıklı Cevaplarla Gideriliyo.
55,000 Üyeden Hangisi Şikayet Etse , İlgisiz Bırakılmıyo.
+ Yeni Birşey Eski Tadında Olmasski . En Azından Üyeler Eskisi Gibi Olmassa.
Bir Laf Varya
Nasıl Bakarsan Öyle Görürsün....
tantini' Alıntı:hmm,, yönetimin hatalari tabikide oluyor, bikac konuda son günlerde agir elestiriler war; bu sirada onlara yüklenmemek lazim, forumu daha ileriye tasimak lazim(paylasim,düzeyli tartisma vs..) diye düsünüyorum..
nazy' Alıntı:Birkaç Konuda Eleştiri Var Diyorsun Dostum Ama
O Konuları Toplasan Bir Konu Edermi....
tantini' Alıntı:yönetimin hatalarinin coklugundan bahsedilmedi, bu hatalar büyütülmemeli, elestiri boyutunda kalip, ders olarak giderilmeli bence... bu sirada da biz üyelerin forumu ileri tasimak icin biseyler yapmali we sadece yönetimi beklememeliyiz
nazy' Alıntı:Tamam Dostum Haklısın Sende....
Fakat Tüm Üyelere, Bazı Yetkiler Verilse, Hali Ne Olur Bu Sitenin...
Herkes Sen Ben Gibi Düşünmezki...
Çok Düşmanı Var Maxi'nin Çoook
tantini' Alıntı:nazy sende MAXICEP ailesindensin, bende... biz elimizden geleni yapalim site icin...
Burdan da konuya göz atan arkadaslara dil uzatalim; "Bu sitede baydi","yeter","amaan bi daha girmicem MAxICEP`e","daha iyi bi foruma mi üye olsam?" gibi fikirlere kapilmadan önce "Maxicep`i diger sitelerden daha iyi kilmak icin ne yapabilirim?" diye düsünün...
Aileye böyle dahil olunur bence...
saygilar,,, yanlislarimizi düzeltelim...
abuvice' Alıntı:Eski forum yapısı ve simileyleri daha sıcak daha samimiydi. Artık o samimi ve sıcak hava bir daha olmaz. Ve maxinin büyüsüde biter bence. En mantıklı iş sitenin eski tarzına döndürülmesi. Şahsi fikrimdir katılanlar görüşlerini yazarlarsa iyi olur. teşekkürler.
ua_yako' Alıntı:batuhan tamam haklisin ama site bi daha eski haline donmez soylenenlere gore onun için ßosuna girmemezlik etme
Her ZaMan DedigiM gißi ßuYuKsuN HaßerciHaberci' Alıntı:Bazı şeyler sadece düşünmekle olmuyor ve hisler de bazen anlatılmaz yaşanır.Bu da onlardan biri.Kimse durup dururken rayında giden bir sistemi ve gönül bağı olmuş o kadar üyeyi gözardı etmek istemezdi.
Sadece ve sadece istemdışı olarak şartlar böyle bir şeyi gerektirdi ve böyle oldu.Ama diğer topicte de yazdığım gibi eski sisteme dönme yolunda gayret ediyoruz ve ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler paylaşılacaktır.
Bu arada sitemizin eski halini öven yeni halini eleştiren eski ama eskimeyen siz değerli kardeşlerimize hala bizlerle gönül bağı içinde olduğunuz için Teşekkürler...HEp birlikte el ele eski güzel ortamımızı bulma dilek ve temennisiyle...Saygılar...
SeN ßiLirsiN ... yaPtigiN payLasiMLari KiMse iNKar edeMes !.. insaLLah pskiolojin duseLir (maxicep ile olan) ve araMiza YeNideN doNErsiN !..eski haline dönmeyeceği gayet açık ama bakalım belki yeniden maxicep heyecanını yaşarım. zaman gösterecek. şuana kadarki yaptığım paylaşımları toplasam ve bundan sonra dosya bilgi paylacağım desem 100 yıl uğraşsam yine daha önceki yaptığım paylaşımlar gibi olamaz. sadece izlemede kalacağım. arada bir uğrarım. eskileri görmek güzel oluyor. slayer yitik savaşçı jewel_ma chavrash şifrekırıcı vb. enteresan konular konuşup tartışılıyordu. güzeldikolay gelsin sizlere. bazen diyorum keşke maxicepin eski halini görmeden direkt bu halini görseydim o zaman böyle bir sorun olmazdı. insan alışkanlıklarından kopamıyor. ne kadar güzel olursa olsun maxicep alışkanlıktan dolayı ısınamıyorum bu benim elimd eolan bişey değil tamamen psikolojik.
B@TuH@N' Alıntı:sadece izlemede kalacağım. arada bir uğrarım. eskileri görmek güzel oluyor. enteresan konular konuşup tartışılıyordu. güzeldiinsan alışkanlıklarından kopamıyor. ne kadar güzel olursa olsun maxicep alışkanlıktan dolayı ısınamıyorum bu benim elimd olan bişey değil tamamen psikolojik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?