Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Tam tersi yaşadığımızı din sanmamız.İnsan yaşantısını din yapmamalı, dinini yaşantısı yapmalıbizim bu kadar geride kalmamızın tek sebebi hayatımızı dine göre yaşamamız.

Tam tersi yaşadığımızı din sanmamız.İnsan yaşantısını din yapmamalı, dinini yaşantısı yapmalıbizim bu kadar geride kalmamızın tek sebebi hayatımızı dine göre yaşamamız.
Tam tersi yaşadığımızı din sanmamız.İnsan yaşantısını din yapmamalı, dinini yaşantısı yapmalı![]()
peki cok sevdgin birinin yasami o ilaca baglysa ?Yahudi'nin ürettiği ilaçla iyileşeceğime ölürüm daha iyi.
İnsanların yaptığı ilacı da bulurum.peki cok sevdgin birinin yasami o ilaca baglysa ?
puf lafi carpitma cumleme cvp hadi ?İnsanların yaptığı ilacı da bulurum.
Eminim ki Yahudi'nin yaptigi Facebook'u kullaniyorsundur. Elindeki telefon evindeki televizyonu yapan da 5 vakit namaz kilan musluman degildir bence.Yahudi'nin ürettiği ilaçla iyileşeceğime ölürüm daha iyi.
Mezarın benden o zaman,helvanda bendenYahudi'nin ürettiği ilaçla iyileşeceğime ölürüm daha iyi.
İstersen sana İsrail'e bilet alabilirim. Siyonlarla birlikte tatil yaparsın. Ölen masumların kanında yüzersiniz. Kullandığım telefon Yahudi yapımı değil. Ayrıca 1 haftadır Facebook kullanmıyorum. Ölen şehidlerin kanıyla huzur değil mutsuzluk duyarım.Eminim ki Yahudi'nin yaptigi Facebook'u kullaniyorsundur. Elindeki telefon evindeki televizyonu yapan da 5 vakit namaz kilan musluman degildir bence.
Allah'a şükür senin gibi birinin parasına muhtaç değilim.Mezarın benden o zaman,helvanda benden
Fıstıklı mı olsun yoksa,fındıklı mı
Hastanenin duvarları yapilirken de yahudi işçi kullanildi,hastaneyi de kullanma yani
İlacsiz.doktorsuz iyleşemeyeceginden mezar ve helva masrafların benden,bir köşede ölebilirsin tamamdırhahaha
Sende aynı dolabini coca-cola firmasının icecekleriyle doldurup sonra ısrail mali satmıyoruz diyen esnaf kafası var. Facebook son 1 haftadır mi yahudinin veya yahudiler son 1 haftadır mi şeytan oldu? Bu kadar basit düşünmeyin.+ yahudi hristiyan aynidir dinimize göre bunu unutmaİstersen sana İsrail'e bilet alabilirim. Siyonlarla birlikte tatil yaparsın. Ölen masumların kanında yüzersiniz. Kullandığım telefon Yahudi yapımı değil. Ayrıca 1 haftadır Facebook kullanmıyorum. Ölen şehidlerin kanıyla huzur değil mutsuzluk duyarım.
Allah'a şükür senin gibi birinin parasına muhtaç değilim.
O zaman hiçbir şey kullanmayalım. Türkiye'de satılan şeylerin en az %50'si Müslüman ürünü değil. Müslüman'lar kazansa emin ol o ürünlerden alırım ve alırdım. Benim burada söylemeye çalıştığım malları kullananları yadırgamak değil. Filistin'lilerin ne durumda olduğunu size anlatmak. Biz de mazlumları korumayacaksak kim koruyacak.Sende aynı dolabini coca-cola firmasının icecekleriyle doldurup sonra ısrail mali satmıyoruz diyen esnaf kafası var. Facebook son 1 haftadır mi yahudinin veya yahudiler son 1 haftadır mi şeytan oldu? Bu kadar basit düşünmeyin.+ yahudi hristiyan aynidir dinimize göre bunu unutma
Senin mantiginla çıkıyor hiçbir şey kullanmayalim olayı. Ülkeye giren kolayı sen alsan ne olur almasan ne olur adam satmış bi kere. Kaldı ki o sirketlerin sahipleri parayı direk olarak israile vermiyor yani piyasanın yahudisi muslumani olmaz. Sen ben israile ne yapabiliriz dinsizin hakkından imansiz gelir dünyada hangi ülke israile kafa tutuyor hangi ülke bu zulme dur diyebiliyor?Mazlumu kimse korumuyor şey ettigimin dünyasında. Zalim her zaman zulmunu yapıyor. İsrail bu insanlara 50-60 yıldır çektiriyor kim ne dedi hiç kimse.O zaman hiçbir şey kullanmayalım. Türkiye'de satılan şeylerin en az %50'si Müslüman ürünü değil. Müslüman'lar kazansa emin ol o ürünlerden alırım ve alırdım. Benim burada söylemeye çalıştığım malları kullananları yadırgamak değil. Filistin'lilerin ne durumda 0olduğunu size anlatmak. Biz de mazlumları korumayacaksak kim koruyacak.
bu devırde para konusur bu ürünler fılistın malı olsa fılıştın ısrail e zulum etse gene bısey demezlerdi rusya ıle ukraynada savasıyor sayılır gene kim ne dıyorSenin mantiginla çıkıyor hiçbir şey kullanmayalim olayı. Ülkeye giren kolayı sen alsan ne olur almasan ne olur adam satmış bi kere. Kaldı ki o sirketlerin sahipleri parayı direk olarak israile vermiyor yani piyasanın yahudisi muslumani olmaz. Sen ben israile ne yapabiliriz dinsizin hakkından imansiz gelir dünyada hangi ülke israile kafa tutuyor hangi ülke bu zulme dur diyebiliyor?Mazlumu kimse korumuyor şey ettigimin dünyasında. Zalim her zaman zulmunu yapıyor. İsrail bu insanlara 50-60 yıldır çektiriyor kim ne dedi hiç kimse.
Haklisin. Artik dunya duzeni olmus durumda. Her yerde boyle buyuk balik kucuk baligi yutuyorbu devırde para konusur bu ürünler fılistın malı olsa fılıştın ısrail e zulum etse gene bısey demezlerdi rusya ıle ukraynada savasıyor sayılır gene kim ne dıyor
Aslında bazı ülkeler dur diyebilir ama ilgi çekmek gerekiyor. Bizim şimdilik yapabileceğimiz Yahudi mallarını almayarak para kaybettirmek. Yahudiler'in yaptıkları zaten zenginlikleri yüzünden, diğer ülkelerin ses çıkarmaması da ülkelerinde çok zengin Yahudi'ler olması yüzünden. Biz Yahudi malları kullanmazsak satışlardaki gerileme hissedilir derecede düşünce diğer ülkelerde gerçek gücün para olmadığını anlayacaktır.Senin mantiginla çıkıyor hiçbir şey kullanmayalim olayı. Ülkeye giren kolayı sen alsan ne olur almasan ne olur adam satmış bi kere. Kaldı ki o sirketlerin sahipleri parayı direk olarak israile vermiyor yani piyasanın yahudisi muslumani olmaz. Sen ben israile ne yapabiliriz dinsizin hakkından imansiz gelir dünyada hangi ülke israile kafa tutuyor hangi ülke bu zulme dur diyebiliyor?Mazlumu kimse korumuyor şey ettigimin dünyasında. Zalim her zaman zulmunu yapıyor. İsrail bu insanlara 50-60 yıldır çektiriyor kim ne dedi hiç kimse.
Senin yaptığın tamamen ırkçılık tarzı bişey. Bu saldırıları lanetleyen yahudiler de var. Sen onların mallarını almayınca onlar zarar etmiyor esnaf değil adamlar. Kapital ticarette onlar her türlü para kazanır. Yahudi olan bi adamın kazancı neden israili guclendirsin o da ayrı bi saçmalık. Ve maalesef ki gerçek güç para.Aslında bazı ülkeler dur diyebilir ama ilgi çekmek gerekiyor. Bizim şimdilik yapabileceğimiz Yahudi mallarını almayarak para kaybettirmek. Yahudiler'in yaptıkları zaten zenginlikleri yüzünden, diğer ülkelerin ses çıkarmaması da ülkelerinde çok zengin Yahudi'ler olması yüzünden. Biz Yahudi malları kullanmazsak satışlardaki gerileme hissedilir derecede düşünce diğer ülkelerde gerçek gücün para olmadığını anlayacaktır.
Nefes almak ta yahudi üretimiymiş,nefesini tut bence,aldigin an yahudi oluyormuşsunİstersen sana İsrail'e bilet alabilirim. Siyonlarla birlikte tatil yaparsın. Ölen masumların kanında yüzersiniz. Kullandığım telefon Yahudi yapımı değil. Ayrıca 1 haftadır Facebook kullanmıyorum. Ölen şehidlerin kanıyla huzur değil mutsuzluk duyarım.
Allah'a şükür senin gibi birinin parasına muhtaç değilim.