yav telefondan once satılcak çok şeyim var o yüzden öyle dedim mesela 2 bilgisayarım var elektro gitarım var falan filantelefona sıra en son gelir o yüzden öyle dedim bu arada 2 günlük derken bişey anlamadım kardo
![]()
yok be kız sana ne para harcatacak en fazla 40-50 lira bişey tutar ama sen bonkörsen orasını bilemem![]()

Bro Sanirim Senin Johnny Dostumu Okuma Vaktin Gelmisss :]
- - - Eklendi - - -
Bende De 3 Elektro Gitar Vaar .. Ve Satmamm ..
Cunku Bunlarla Sanat Yapiyoruzz .. Sende Satma .. 'Fikrimce' ..

Arkadaşlar birşey sorucağım ya şimdi yeni bi kızla tanıştım falan sevgili olduk ilk buluşmamızda hiç para harcatmadı ama bunu tekrar dışarı çıkartmak istiyorum gezmek için falan ama pek param yok yani biriktirdiğim için çok az para ayırabilirim acaba çok para harcatırmı gün boyunca gezsek takılsak ?Yav 400 lira biriktirmem gerek 150 lira eksiğim kaldıda 50 lira ayırabilirim gün boyunca dolaşmamız için acaba yetermi mahcup olmaktan korkuyorum
![]()
Sanırım çok seviyorum![]()
tabiki seviyosan parayı sözkonusu etmemen lazımdı ama bi günde 50 tl harcatacaksa zaten siz bi güz bide baharda buluşun . abartmayın)

Bebln genelde kizlardan otlaniyom![]()
vay seni kerataNeyse ki kız üye değil ve bu yazdıklarını okumadı yoksa,o gezmen hayal ürünü olurdukonuyu kitlesinler yav utandım birdenbu arada kızı köfteciye götürcem adam mükembel köfte yapıyor abi ya ayakta alkışlarsın bi yesen
- - - Eklendi - - -
o değilde kişi başı 10 lira
- - - Eklendi - - -
amaan isterse 50 lira olsun çokta lülü gene alırım![]()

Neyse ki kız üye değil ve bu yazdıklarını okumadı yoksa,o gezmen hayal ürünü olurdu![]()
(
Birde kızla 12 1 gibi buluş bu teknik iş görür