Ben ve Sevgilim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Ben ve Sevgilim :D
Arkadaşlar birşey sorucağım ya şimdi yeni bi kızla tanıştım falan sevgili olduk ilk buluşmamızda hiç para harcatmadı ama bunu tekrar dışarı çıkartmak istiyorum gezmek için falan ama pek param yok yani biriktirdiğim için çok az para ayırabilirim acaba çok para harcatırmı gün boyunca gezsek takılsak ? :D Yav 400 lira biriktirmem gerek 150 lira eksiğim kaldıda 50 lira ayırabilirim gün boyunca dolaşmamız için acaba yetermi mahcup olmaktan korkuyorum :)

Sanırım çok seviyorum (h)

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Olmadı Htc One X Satarsın Tamamlarsın :)

• Beğen
Tepkiler: onurca06
R.A.M

R.A.M

Üye
Bence 50 yeter

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kıza para yedirmek çok gereksiz :D Tamam durumun olur ihtiyacın olmaz harcarsın ama eksiğim var diyorsun :) Ayrıca biz arkadaşlarla gezeriz arada işte 3 kız 4 erkek filan sınıf grubu max toplam herkesden 100 tl çıkar toplarsak :D Sen 50 tl ile rahat gezersin :D

zombaka

zombaka

Üye
yeter bence benim bütün aylık gelirim 50 lira

maxirabit

maxirabit

Üye
Sevgilin yanındayken,paranın lafı mı olur?Hesabı bile yapılmaz onun.
Kız yazdığını okusa senden soğur:)

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42 ve Tuba.Erva
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Arkadaşlar birşey sorucağım ya şimdi yeni bi kızla tanıştım falan sevgili olduk ilk buluşmamızda hiç para harcatmadı ama bunu tekrar dışarı çıkartmak istiyorum gezmek için falan ama pek param yok yani biriktirdiğim için çok az para ayırabilirim acaba çok para harcatırmı gün boyunca gezsek takılsak ? :D Yav 400 lira biriktirmem gerek 150 lira eksiğim kaldıda 50 lira ayırabilirim gün boyunca dolaşmamız için acaba yetermi mahcup olmaktan korkuyorum :)

Sanırım çok seviyorum (h)
abi en iyisi ramazan ayında gezmeye çıkart aynı benim gibi. razamazn ayına kadar oyala. sonra yeme içme derdi yok rahat :D :D yemin ederim masraf sıfır. kesin çözüm :D

• Beğen
Tepkiler: Mcsilifke

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Bebln genelde kizlardan otlaniyom :D

Mcsilifke

Kapalı Hesap
+1111111 :d

zombaka

zombaka

Üye
iyi fikirmiş kızlardan otlanmak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok paranı yıyosa uzak dur ondan zaten :D azcık dusuncelı olması gerek onunda
normal arkadasım bıle olsa cekınıyorum ben bı cay ısmarlarken parasını verse bıle
:D

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Benim param cebimde kalir :D genelde eve cagirrim bn :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nereye götürceğene bağlı:)

SheFy

SheFy

Üye
bugünde ben birisiyle tanıştım sevgili olma aşamasındayız. Bugün öğrendi sevdiğimi. Anlyacağınz yolun başındayız. Ve de yarın kberaber yemek yiycez kantinde. Bi şeyler alcamda acaba.o ister mi baya bi çekingen bir kız ben yine alacağım ama inş bu durumdan rahatsız olmaz :)

technicker

technicker

Üye
2 bira bi fıstık ve boş ev :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı Htc One X Satarsın Tamamlarsın :)

o iş biraz zor ama olmadı veririm napıyım kız daha değerli benim için

ama düşünmem lazım biraz :D :D

- - - Eklendi - - -

2 bira bi fıstık ve boş ev :)

çık git konumdan arkadaş bune ya :D kızı seviyoruz diyorm sen gelmişsin boş ev bira fıstık cart curt sigara bile içmiyom la ben :D

- - - Eklendi - - -

bide sorun birazda şöyle yaklaşık bi yıldır çıkıyoruz sadece 1kere buluştuk doğru düzgün fırsatımız olmadı ikimizinde :D :D
bide twitırında bizim kadar yakın olup bizim kadar az görüşen bi çift var mıdır sorarım sana a dost ?!?!? yazmış okurken kahroldum yav çok utandım :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:dry:

- - - Eklendi - - -

olum bide aynı mahallede oturuyoruz :D

- - - Eklendi - - -

ben bi turizm katiliyim allahta benim belamı versin :ağlarım:

BreakerZote

BreakerZote

Üye
o iş biraz zor ama olmadı veririm napıyım kız daha değerli benim için

ama düşünmem lazım biraz :D :D

- - - Eklendi - - -

çık git konumdan arkadaş bune ya :D kızı seviyoruz diyorm sen gelmişsin boş ev bira fıstık cart curt sigara bile içmiyom la ben :D

- - - Eklendi - - -

bide sorun birazda şöyle yaklaşık bi yıldır çıkıyoruz sadece 1kere buluştuk doğru düzgün fırsatımız olmadı ikimizinde :D :D
bide twitırında bizim kadar yakın olup bizim kadar az görüşen bi çift var mıdır sorarım sana a dost ?!?!? yazmış okurken kahroldum yav çok utandım :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:dry:

- - - Eklendi - - -

olum bide aynı mahallede oturuyoruz :D

- - - Eklendi - - -

ben bi turizm katiliyim allahta benim belamı versin :ağlarım:

2 Günlük Tanıdığın Biri Daha Değerli Anlamadım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
zaten kız seni düşünüyorsa gözü parada değilse para harcatmaz sana merak etme ama o 50 lira biterse o kızdan uzak dur :D

droidçi

droidçi

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...