Ben ve Sevgilim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acuxx

acuxx

Üye
bence para harcatmaz

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yav telefondan once satılcak çok şeyim var o yüzden öyle dedim mesela 2 bilgisayarım var elektro gitarım var falan filan :D telefona sıra en son gelir o yüzden öyle dedim bu arada 2 günlük derken bişey anlamadım kardo :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro Sanirim Senin Johnny Dostumu Okuma Vaktin Gelmisss :]

- - - Eklendi - - -

yav telefondan once satılcak çok şeyim var o yüzden öyle dedim mesela 2 bilgisayarım var elektro gitarım var falan filan :D telefona sıra en son gelir o yüzden öyle dedim bu arada 2 günlük derken bişey anlamadım kardo :)

Bende De 3 Elektro Gitar Vaar .. Ve Satmamm ..
Cunku Bunlarla Sanat Yapiyoruzz .. Sende Satma .. 'Fikrimce' ..

onurca06

onurca06

Üye
yok be kız sana ne para harcatacak en fazla 40-50 lira bişey tutar ama sen bonkörsen orasını bilemem :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
bonkörüm ama hayatımda hiç birşeye değişmiyeceğim Sevgilim,Ailem,İbanezim,Htc'm ve Everlast Kum torbası+ Eldivenlerim

Gerisi umrumda değil :)

- - - Eklendi - - -

Bro Sanirim Senin Johnny Dostumu Okuma Vaktin Gelmisss :]

- - - Eklendi - - -

Bende De 3 Elektro Gitar Vaar .. Ve Satmamm ..
Cunku Bunlarla Sanat Yapiyoruzz .. Sende Satma .. 'Fikrimce' ..

İbanez İbanez İbanez İbanez <3 <3 <3 <3

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne diyeceğimi bilemedim . :D

greenmile

greenmile

Üye
Arkadaşlar birşey sorucağım ya şimdi yeni bi kızla tanıştım falan sevgili olduk ilk buluşmamızda hiç para harcatmadı ama bunu tekrar dışarı çıkartmak istiyorum gezmek için falan ama pek param yok yani biriktirdiğim için çok az para ayırabilirim acaba çok para harcatırmı gün boyunca gezsek takılsak ? :D Yav 400 lira biriktirmem gerek 150 lira eksiğim kaldıda 50 lira ayırabilirim gün boyunca dolaşmamız için acaba yetermi mahcup olmaktan korkuyorum :)

Sanırım çok seviyorum (h)

bir kızla dışarı çıktığında ne yapalım deme arkadaşım hadi şunu yapıyoruz de para harcayıp harcamama durumuna da sen karar vermiş olursun böylece;)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
tabiki seviyosan parayı sözkonusu etmemen lazımdı ama bi günde 50 tl harcatacaksa zaten siz bi güz bide baharda buluşun . abartmayın :))

• Beğen
Tepkiler: onurca06
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
o değilde ramazanda gezme konusu iyimiş :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kitlesinler yav utandım birden :D bu arada kızı köfteciye götürcem adam mükembel köfte yapıyor abi ya ayakta alkışlarsın bi yesen :)

- - - Eklendi - - -

o değilde kişi başı 10 lira :D

- - - Eklendi - - -

amaan isterse 50 lira olsun çokta lülü gene alırım :D

maxirabit

maxirabit

Üye
konuyu kitlesinler yav utandım birden :D bu arada kızı köfteciye götürcem adam mükembel köfte yapıyor abi ya ayakta alkışlarsın bi yesen :)

- - - Eklendi - - -

o değilde kişi başı 10 lira :D

- - - Eklendi - - -

amaan isterse 50 lira olsun çokta lülü gene alırım :D
Neyse ki kız üye değil ve bu yazdıklarını okumadı yoksa,o gezmen hayal ürünü olurdu:D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Neyse ki kız üye değil ve bu yazdıklarını okumadı yoksa,o gezmen hayal ürünü olurdu:D

konuyuda açtığıma açıcağıma pişman oldum :((

ben bi turizm katiliyim allahta benim belamı versin.

corchy

corchy

Üye
Açsan eğer yemiyecen yedirmeyecen.Paran yoksa illa çok yere gitmek mi lazım ? git bi kafeye otur takıl akşam a kadar. olmadı sinemaya git 10 lira desek 20 lira yapar bi cips kola felan hadi olsun 30 lira. sonra çıktın sinemadan gidip birer çay için. güzel mekan olsun diyelim hadi en baba 6 lira. E kaldı geriye 14 lira o dursun cebinde kar :) Birde kızla 12 1 gibi buluş bu teknik iş görür :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
köfteciye götürcem beğenmezse kahveden abileri toplayıp dövdürcem kızı :)

not: ciddiye almayın (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...