İmzamda link.Biraz fırlama birisin diyelim ama bi kötülüğünü gormedimkanalinida gormek isterim link atsana
![]()

Hayır onun içinde var. MAXİ YAŞAM ÖYKÜLERİ hem bölüm ismi herkesde beni nasıl bilirsiniz diye konu açıyorbölüm "beni bilir misiniz" diye yazılması için
açılmadı, kendini tanıtma yeridir...

Konuşmak istemiyorım amaHayır onun içinde var. MAXİ YAŞAM ÖYKÜLERİ hem bölüm ismi herkesde beni nasıl bilirsiniz diye konu açıyor
Bu arada @KRİMİNOLOJİ videolarda sesinle konuşmassan biryere varamazsın.

Mobilden gorulmuyor imzaKonuşmak istemiyorım ama![]()
ve aynen konusma intro chanel art jenerik video kucuk resimleri onemli seyler 
Mobilden gorulmuyor imzave aynen konusma intro chanel art jenerik video kucuk resimleri onemli seyler
![]()
Müzik ekliyorum@KRİMİNOLOJİ ses lazım.Ayrıca oyun içi ekekt de ekleyebilirsin.
Maalesef bazen oluyorSesini duymuyorlarsa sana "veled" tabirini takabilir bi'çok kişi.
internetim bitmişdi yazamadım yav içimde kaldıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
destek için abone oldum youtube da başarılar.benim kadar iyi olmasada iyisinBeni nasıl tanıyosunuz ? Cevapladı alayım

Onun için sıfırdan başlamam gerekir hocam. Çünkü tüm videolarım sesli olmasını isterim ve ifşa olmak istemem. O yüzden zor olur. Anlatımı yaparım , ses değiştirme programıda kullanırım gerekirse ama ifşa olmamak için bunları yapamıyorumyardim alabilirsin benden sesinle dalga gecseler bile aldirma bak bi arkadasimin youtube kanali var sesi kotu ama 5k abonesi var sesini goster dalga gecsinler aldirma
ifsa derken??Onun için sıfırdan başlamam gerekir hocam. Çünkü tüm videolarım sesli olmasını isterim ve ifşa olmak istemem. O yüzden zor olur. Anlatımı yaparım , ses değiştirme programıda kullanırım gerekirse ama ifşa olmamak için bunları yapamıyorum
Kim olduğumu öğrenmeleriifsa derken??
ogrensinler nolurkiKim olduğumu öğrenmeleri