Haber Ben (Me) HUB'DAN çoklu sosyal paylaşım için "MultiShare"

Sponsorlu Bağlantılar

Bu uygulamadan memnun kaldınız mı?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

• İdare Eder

• Kullanılan toplam oy
    0
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben (Me) HUB'DAN çoklu sosyal paylaşım için "MultiShare"
Windows Phone 8.1 telefonlarımızda ben camlı karosundan sosyal ağlarda çoklu paylaşım yapabilmek için güzel bir uygulama MultiShare.

Uygulamayı yükleyerek Ben Canlı karosundan Facebook Twitter gibi sosyal ağlarda aynı anda toplu paylaşım yapmanız yardımcı oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Esendağlı ve afwerker

afwerker

afwerker

Üye
Teşekkürler Ali Kemal abi :)

dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi konusu değil ama buradan söyleyeyim dedim 8.1 den sonra facebook uygulamalarını silip tekrar kurmuştum sonra bütün rehberdekiler facebook ilişkilendirmesi gitti tekrar yapmak istediğimde facebook u görmüyor. Eposta ayarlarından eskiden facebook ayarlayabiliyorduk ama 8.1 de bu kaldırıldı oradan da önüm kesildi. Ne yapacağım? Bu facebook uygulamasının güncellenmesini mi bekleyeceğim?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde ben bu "ben" hub'unu bulamıyorum :blush: nasıl kullanışlı birşey mi bari bu

dakamon

dakamon

Üye
O değilde ben bu "ben" hub'unu bulamıyorum :blush: nasıl kullanışlı birşey mi bari bu
Rehbere gir sonra orada en üstte resmin oluyor ya ona dokun oradan bi yer açılacak orası işte ben hub ı :) sonra onu istersen başlangıç ekranına pinleyebilirsin. Altta pinleme butonu da oluyor.
Olay şu nasıl ki bu htc de s5 falan varya tüm sosyal ağlardaki bildirimlerini tek bir yerde görüyorsun buda ona benziyor

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Rehbere gir sonra orada en üstte resmin oluyor ya ona dokun oradan bi yer açılacak orası işte ben hub ı :) sonra onu istersen başlangıç ekranına pinleyebilirsin. Altta pinleme butonu da oluyor.
Olay şu nasıl ki bu htc de s5 falan varya tüm sosyal ağlardaki bildirimlerini tek bir yerde görüyorsun buda ona benziyor
Oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti çok teşekkürler kendime gülüyorum şuan :D

• Beğen
Tepkiler: dakamon
Akhtoher

Akhtoher

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ali kemal abi konusu değil ama buradan söyleyeyim dedim 8.1 den sonra facebook uygulamalarını silip tekrar kurmuştum sonra bütün rehberdekiler facebook ilişkilendirmesi gitti tekrar yapmak istediğimde facebook u görmüyor. Eposta ayarlarından eskiden facebook ayarlayabiliyorduk ama 8.1 de bu kaldırıldı oradan da önüm kesildi. Ne yapacağım? Bu facebook uygulamasının güncellenmesini mi bekleyeceğim?
Kişiler Hubından .../Ayarlar/Kişileri Ekle/Facebook/Şimdi Senk.et :oke:

Son düzenleme:
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye

=>@King@<=

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yapıyorum olmuyor ya. Facebook betayı seçiyorum sekronizasyona gönderiyor onay veriyorum bekliyor bir şey yapmıyor
F.Beta da sorun çıkarıyor olabilir. Birde tam sürüm ile dene istersen.

Murat Alper

Murat Alper

Üye