Ben Geri Bildirim Yaptim, Sizde Bu Sorun Hakkinda Yapin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Ben Geri Bildirim Yaptim, Sizde Bu Sorun Hakkinda Yapin!
Wp'nin marketinin Android, ve IOS'a gore gelismedigini hepimiz iyi biliyoruz..
Uygulama sinirli, oyun sinirli, (tabi zamanla kesinlikle gecelek)
Ama uygulamalarin %80'i neredeyse parali. Bir oyun indirmek istiyorum, yorumlara bakiyorum adamlar ; gulerek bu oyun Android'de bedava, bu oyun IOS'ta 20 cesit.
Belki 100 defa geri bildirim yaptim bu konu ile ilgili.
Sizlerde yapin!

barbin3900

barbin3900

Üye
arkadaşım haklısın ama uygulamalardan veya oyunlardan once telin sistem uygulamalarını yani ilk once mesela fotoğraf çekip yakınlaştırdın mı goruntu ne kadar bozuluyor ben L.920 ile çektiğim fotoğrafı 6303 e yolladım ve o telefonda sonuna kadar yakınlaştırdım hiçbir bulanıklık veya çozunurluk bozukluğu gormedim onun için bence ilk oncelik fotoğrafla ilgili geri bildirim yapalım

arkadaşlarımın yanında fotoğraf çekip yakınlaştırmaya korkuyorum

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Wp'nin marketinin Android, ve IOS'a gore gelismedigini hepimiz iyi biliyoruz..
Uygulama sinirli, oyun sinirli, (tabi zamanla kesinlikle gecelek)
Ama uygulamalarin %80'i neredeyse parali. Bir oyun indirmek istiyorum, yorumlara bakiyorum adamlar ; gulerek bu oyun Android'de bedava, bu oyun IOS'ta 20 cesit.
Belki 100 defa geri bildirim yaptim bu konu ile ilgili.
Sizlerde yapin!

Evet bu yüzden Nokia beni S3'e itiyor..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Markette bir uygulamanin ucretli veya ucretsiz olmasi nokia veya microsoftun elinde olan bişey degil. Geliştirici belirliyor bunu. şu anda cok fazla alternatif olmamasi sebebiyle geliştiriciler bunu firsata cevirmeye calişiyor.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Markette bir uygulamanin ucretli veya ucretsiz olmasi nokia veya microsoftun elinde olan bişey degil. Geliştirici belirliyor bunu. şu anda cok fazla alternatif olmamasi sebebiyle geliştiriciler bunu firsata cevirmeye calişiyor.
elinde olabilir dandroid de angry birds star wars sadece hd olanı paralı normali beleş...google amca onlarla anlaşma yapmış olmalı diye tahmin ediyorum windowsta yapabilir...ben de lumia 920 aldım özellikle arama ekranı ve rehberi beni deli ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt