Madem baklavanın ortasısın birazdan mideme oturacaksın :ehe
Baklava Ortası Üye Mert' Alıntı: Madem baklavanın ortasısın birazdan mideme oturacaksın Genişletmek için tıkla ... Çıkacağım Yeri de Biliyorsundur Umarım
Mert' Alıntı: Madem baklavanın ortasısın birazdan mideme oturacaksın Genişletmek için tıkla ... Çıkacağım Yeri de Biliyorsundur Umarım
Baklava Ortası Üye Mert' Alıntı: Mide asitlerimle iyi boğuşmalar ne diyim şimdi Genişletmek için tıkla ... Eninde Sonunda Ordan Çıkacağım Lafı Geçiştirme Boşuna
Mert' Alıntı: Mide asitlerimle iyi boğuşmalar ne diyim şimdi Genişletmek için tıkla ... Eninde Sonunda Ordan Çıkacağım Lafı Geçiştirme Boşuna
Baklava Ortası Üye Mert' Alıntı: Dur daha yemedim. Cidden sen kimsin. Kimin fake hesabısın Genişletmek için tıkla ... Baklava Yemedin de Lafı Yedin Kimin Fakesiyim Güzel Soru Fakelerin Fakesiyim Ben.
Mert' Alıntı: Dur daha yemedim. Cidden sen kimsin. Kimin fake hesabısın Genişletmek için tıkla ... Baklava Yemedin de Lafı Yedin Kimin Fakesiyim Güzel Soru Fakelerin Fakesiyim Ben.
Baklava Ortası Üye Mert' Alıntı: Dur tanıyacam. Sülo, senmisin la Genişletmek için tıkla ... Yok Lan Sümüklü Ben Sülo Değilim. Çalıştır O Kuru Kafayı, Bulabilirsin
Mert' Alıntı: Dur tanıyacam. Sülo, senmisin la Genişletmek için tıkla ... Yok Lan Sümüklü Ben Sülo Değilim. Çalıştır O Kuru Kafayı, Bulabilirsin
Baklava Ortası Üye Revengeful' Alıntı: Henry Genişletmek için tıkla ... Olabilir miyim Acaba. Düşelim Mert' Alıntı: Henry de kim? Genişletmek için tıkla ... O Bir Uçak Hayır O Bir Melek Hayır O Bir Kahraman Hayır Hayır O Bir Duayen Hayır Hayır Hiç Biri O Bir Golcü Evet O Bir Golcü Bide İmzaya BJK Resmi Koymuş, Hiç mi Duymadın Cahil Thierry Henry
Revengeful' Alıntı: Henry Genişletmek için tıkla ... Olabilir miyim Acaba. Düşelim Mert' Alıntı: Henry de kim? Genişletmek için tıkla ... O Bir Uçak Hayır O Bir Melek Hayır O Bir Kahraman Hayır Hayır O Bir Duayen Hayır Hayır Hiç Biri O Bir Golcü Evet O Bir Golcü Bide İmzaya BJK Resmi Koymuş, Hiç mi Duymadın Cahil Thierry Henry
Praetor Emekli Yönetici Baklava Ortası' Alıntı: O Bir Golcü Evet O Bir Golcü Genişletmek için tıkla ... Şuuuuut ve baaaaaan... Seni burada istemiyoruz SÜLOOOOOO
Baklava Ortası' Alıntı: O Bir Golcü Evet O Bir Golcü Genişletmek için tıkla ... Şuuuuut ve baaaaaan... Seni burada istemiyoruz SÜLOOOOOO
¦ ° pî§køpât °¦ Üye Konu Sahibi Hoşbulduk Arkadaşlar.... Baklavanın birazını yedik ama yiyemeyen arkadaşlar için hala var...