Ben değişmedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yani burada hepimiz arkadaşız çözülemeyecek sorunmu var :hmmm ben bu sitede sırf arkadaşlık üst düzeyde diye bulunuyorum ve sizinde bu sebepten bulunduğunuza eminim :)
ve hepimiz biliyoruzki paylaşım yapan üyelerin hiçbir çıkarı yok bu işten. konular için ise soyliyeceğim hata olduğunu düşünüyorsanız zaten size mesaj geliyor kimin çöpe taşıdığı ile ilgili, sorununuzu pm yolu ile çözülebilirdiniz bence ama yinede tercih meselesi tabiki

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Boşver abi takma sen sadece mediafire linklerinin uploaded.net olması beni biraz şaşırttı. Ama şikayetçi değilim. Sonuçta emek var. Ben arkandayım :)

Atacan-

Atacan-

Üye
İsim versene Furkan değiştin diyen kim.
Ağzında geveleyip duruyorsun.
Ben dedim ve diyorumda Değiştin .!
İsim verki daha çabuk sonucuna ulaş.
O kişilerde sana cevabını versin.
Artı şikayetçi olan varsa yönetimle ilgili ya deşifre edin yada gidin özelden dert yanın.Dedikodu yuvasına çevirmeyin burayı.

kimse_yokmu

Üye
yahu siteye yeni geldim herkes birbirini suçluyor ozan kim bide onun elinde sihirli değnek mi var

- - - Eklendi - - -

konu sahibi kusura bakma sen diyorsun dh de herkes birbirine laf sokuyor burda aile ortamı var diyorsun sen dahil herkes birbirine laf sokuyor herkes modlardan şikayetçi

- - - Eklendi - - -

böyle aile olmaz anca siyasi meclis olur

Atacan-

Atacan-

Üye
Bu sitenin bence tek sorunu.
Sıkı denetim yok.
Dh da açılmış bir konunun bir daha açılmasına asla izin yoktu takıldığım sürece.
Bundan 1 sene öncesine kadar.
Direk o konuya çizgi çekilirdi.
Burda her önüne gelen konu açıyor.Sonra neden dalga geçiliyor deniyor.Kişiler açılmış konunun üstüne bir konu daha açılıyorsa ben geçiyorum veya oralı olup cevap bile vermiyorum.
Ki şunada şahit oldum 2 kere aynı konu farklı kişiler tarafından açılmış.Adam vi üsteki konuya bakmıyor yeni konu açıyor.
2- Adam hack nasıl yapılıyor diyor hemen üstündeki konu hack nasıl yapılır konusu mevcut hemde detaylı.
Buda bu siteye sitemimdir.!!
Her yöneticiye.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Furkan Furkan Furkan,

Zor günler geçirebilirsin, hepimizin zor günleri oluyor. Ben de zor günlerimin tam içindeyim. Sizler için hiçbir karşılık beklemeden zamanını harcayan ve özel hayatından feragat eden yöneticileri suçlamak ne kadar basit. Yönetimi her zaman eleştirebilirsiniz, bizlerin de hataları olabilir. Ancak haksız yere eleştiriliyorsak buna sessiz kalamayız bunu biliniz.

Açmış olduğun konulardaki tüm linkleri tek bir Mediafire hesabına yüklemişsin. Kendin yada kardeşin her kim yaptıysa bu hesaptaki içerikleri paylaşıma kapattı. Haliyle forumdaki tüm konularının linkleri kırık link oldu. Bu noktada yapılacak şey bellidir. Konu sahibiyle iletişime geçilip linkleri düzenlemesini isteriz. Seninle de iletişime geçtik ve linkleri yenilemeni talep ettik.

http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...sonunda-bu-da-oldu-yaziklar-olsun-690211.html

Böyle bir konu açtın, "linkleri geri getiremeyeceğim için çok üzgünüm" dedin. Yönetimle aranda geçen konuşmalar sonucunda linkler tekrar eski haline döndü. Kendine blog açıp orada bişeyler yapmaya çalıştın. vs. vs. vs. Bizleri senin özel hayatında yaşadığın sorunlar yada başka bir sitede yaşadığın sorunlar ilgilendirmez. Biz senin bu sitedeki Rambo_FT nickinle yapmış olduklarına bakarız.

Konularının haksız yere çöpe alındığını düşünüyorsan Adminlere PM atarak geri getirilmesini talep edersin, buraya konu açıp sitem etmen propaganda yaptığının düşünülmesine sebep olur.

Arkadaşların senin değiştiğini düşünüyorsa bu, seninle arkadaşların arasında olan bir problemdir. Burası site hakkında bölümü ve senin değişip değişmemen siteyi ilgilendiren bir durum değil. Lütfen bu bölümü amacına uygun olarak kullanınız.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve anılbaran
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt