Ben değişmedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben değişmedim
Bazı üyeler benim değiştiğimi düşünüyor. Ben nasıl değişeyim? MaxiCep'te bahsetmediğim olaylar sebebiyle önce tamamen ayrıldığımı sonra bu olaylar tatlıya bağlanınca geri döndüğümü yazmam beni dengesiz mi yapıyor?

O kadar tatsız olay yaşadım ki, MaxiCFW rütbemi bile bırakmak zorunda kaldım. Ben bu rütbeyi bırakınca ekibin başına kimse geçmek istemedi ve mecburen ekipte dağıldı. Hatta kardeşimin eklenti dosyalarını silmesi sonucu eklenti ekleme hakkım bile elimden alındı.

Sonra olaylar tatlıya bağlandı ve eski ekibin en az iki katı büyük bir ekip kurarak geri döndüm. Geri dönüşte çok büyük sıkıntılar yaşadım. Önce Furkan Güneş nickiyle aranızda kalmayı ve herşeye bu nickle sıfırdan başlamayı düşündüm. Sonra eski arkadaşların hatrına onlarla da görüşerek nickimi tekrar Rambo_FT olarak değiştirdim. Eski arkadaşlarla anlaştığımın yalan olduğunu düşünenler varsa Kabız Civciv'e sorsun (eski Oğuzhan).

Şimdi yaptığım paylaşımlar ve kurduğum ekibe bakar mısınız? Ben çok mu değiştim yoksa hayatım mı kasıntılı ve zor geçiyor. Zor günler geçirince suçlu mu oluyorum? Hem zor günlere giriyorum hem de bazıları düşene bir tane de onlar vuruyor.

Mesela, bir gün 28 adet bildirimim olduğunu gördüm. Bunlardan 27'si özel mesajdı. Özel mesajlarıma baktığımda 25 adet mesaj "Konunuz kilitlendi / çöp kutusuna taşındı" mesajıydı. Nasıl bir yönetim şekli? MaxiCep yöneticileri 25 adet konumu nasıl anında kilitleyip çöp kutusuna taşıyor? Biliyorum, çoğu eklentisi silinen linki kırık konu. Ama insan bi haber verir değil mi? Belki ben de ilgili dosya vardır ve konuyu düzeltebilirim? Yoook, hemen silmek varken. Bence MaxiCep yönetimi, şu Moderatörlerini sorgulasa iyi olacak... İşte düşene bir tekme vurmak derken bunu kastediyordum.

Artık ne rütbe isteğim var ne de başka bir yöneticilik isteği. Kendi halimde sitede site adına değil üyeler için çalışmak istiyorum. Belki tekrar tekrar siteden kopmak zorunda kalırım ama en sonunda döneceğim. Çünkü Türkiye'nin en seviyeli forumu burasu. Bakar mısınız Donanım Haber forumuna. Herkes birbirine en alakasız konuda bile laf sokuyor. Seviyesi çok düşmüş. Güya Türkiye'nin en büyük teknoloji forumlarından biri. Zaten MaxiCep'in yöneticisinin de DH'in eski yöneticisi olduğunu öğrendim. Adam ordaki ortamın bozulduğunu görmüş burada tatlı bir ortam oluşturmuş. Kendisini tebrik ediyorum.

- - - Eklendi - - -

Ben değişmiş olsaydım zamanında MediaFire (bütün paylaşımlarımın linkleri burada) linklerini silerdim. Ama şuan bütün MediaFire linkleri sapasağlam duruyor. Yani değiştiğimi düşünenler bir kez daha düşünsün.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Forumda pek çok eski moderatör ve yönetici emektar oldu. Onların açığını kapatmak için sık sık moderatör alımı yapıldı. Dolayısı ile işe yeni başlayanların bir öğrenme ve tecrübe süreleri vardır. Bu süreçte içeriği bozuk ya da silinmiş olan konularına denk gelen yeni birisi insiyatif kullanmadan sadece görevini düşünerek silme ve taşıma işlemi uygulamış olabilir. Şu hareketli dönem biraz oturana kadar bu tarz sıkıntılı durumlara empatiyle yaklaşmalıyız. Bende zamanında çok şiddetli tartışmalarla forumdan ayrılmıştım. Fakat o zamanın üzerinden çok sular aktı ve geri döndüm. Gerçekten bazı şeyler kötüye gitmeden onlardan ders çıkaramıyorsunuz. Şu an dönüp baktığımda o zamanlarda yaptıklarımın benle hiç alakası olmadığını görüyorum. Hem tatlıya bağlandığını da söylemişsin. Sana kalan sadece görevlerinde yeni olan arkadaşlara karşı biraz sabırlı olmak. Eskiler zaten ne yapacağını iyi bilir.
Bu arada Rambo_FT ismine geri dönmene çok sevindim. Böyle alıştık sana. :)

- - - Eklendi - - -

Bir ara Garip ve İlginç Olaylar bölümünde gerçekten Maxicep'e yakışmayan durumlar çoğalmıştı. Neden bilmiyorum ama sanki özellikle üstüne basa basa birileri inatla o bölümün tiksinilesi bir yer olması için uğraşıyordu. Sonunda patlak verdi ve ben dahil pek çok MaxiSever bu duruma karşı sessiz kalamadık. Şimdi normale döndü orası.
Velhasılkelam Maxicep gerçekten lisanı olsun, kuralları olsun, üst yönetimi olsun benzer forumlar arasında en kaliteli teknoloji evi..
Akil olmayan durumlara izin verilmemesi ve bunun çok iyi korunması sayesinde bu seviyede kalabiliyor. Bunu hep beraber koruyalım..İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Forumda pek çok eski moderatör ve yönetici emektar oldu. Onların açığını kapatmak için sık sık moderatör alımı yapıldı. Dolayısı ile işe yeni başlayanların bir öğrenme ve tecrübe süreleri vardır. Bu süreçte içeriği bozuk ya da silinmiş olan konularına denk gelen yeni birisi insiyatif kullanmadan sadece görevini düşünerek silme ve taşıma işlemi uygulamış olabilir. Şu hareketli dönem biraz oturana kadar bu tarz sıkıntılı durumlara empatiyle yaklaşmalıyız. Bende zamanında çok şiddetli tartışmalarla forumdan ayrılmıştım. Fakat o zamanın üzerinden çok sular aktı ve geri döndüm. Gerçekten bazı şeyler kötüye gitmeden onlardan ders çıkaramıyorsunuz. Şu an dönüp baktığımda o zamanlarda yaptıklarımın benle hiç alakası olmadığını görüyorum. Hem tatlıya bağlandığını da söylemişsin. Sana kalan sadece görevlerinde yeni olan arkadaşlara karşı biraz sabırlı olmak. Eskiler zaten ne yapacağını iyi bilir.
Bu arada Rambo_FT ismine geri dönmene çok sevindim. Böyle alıştık sana. :)

- - - Eklendi - - -

Bir ara Garip ve İlginç Olaylar bölümünde gerçekten Maxicep'e yakışmayan durumlar çoğalmıştı. Neden bilmiyorum ama sanki özellikle üstüne basa basa birileri inatla o bölümün tiksinilesi bir yer olması için uğraşıyordu. Sonunda patlak verdi ve ben dahil pek çok MaxiSever bu duruma karşı sessiz kalamadık. Şimdi normale döndü orası.
Velhasılkelam Maxicep gerçekten lisanı olsun, kuralları olsun, üst yönetimi olsun benzer forumlar arasında en kaliteli teknoloji evi..
Akil olmayan durumlara izin verilmemesi ve bunun çok iyi korunması sayesinde bu seviyede kalabiliyor. Bunu hep beraber koruyalım..İyi forumlar..

Haklısın. Yeni yöneticilere karşı empati ile yaklaşmak lazım. Ben haksız olduğum için zamanında kızıp öfkelenmedim. Bekledim ta ki uygun vakit gelene kadar. Şimdi geri getirmek istediğim birkaç konu artık yok. Belki geri gelirler diye yönetimle de görüşeceğim. Yani zamanı gelmişti :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Kilitlenen ve/ve ya çöpe taşıanan konularınız için sebep belirtilmiş olması gerekli.Hepsi kırık link olduğu için mi?

kimse_yokmu

Üye
yeniyim ama anladığım kadar size karşı bir tavır var siteyi sevmeye başlamıştım ama tek siz değil çoğu kişi yönetimden şikayetçi kaç admin var bilmiyorum ama bence tek bilemedin 2 admin 2 tane de co admin mümkün olduğu kadar az mod ve test mod olmalı ne kadar çok olursa tavırlar ona göre değişir çünkü herkes bir biriyle samimi olunca ve mod ların çok oldunu düşününce kayırmalar çok olur yani şimdi bana demeyin olmaz diye olur çünkü bu insanın yapısında var yani yetkisi olanlar az olursa ve bu yetki sahipleri direkt kesmek yerine insiyatifini kullanırsa yani yetkisini olumlu şekilde sonuna kadar kullanırsa bu kadar çok sorun olacağını düşünmüyorum yinede karar sizin ben fikrimi sundum sadece

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
takma bu konuları kafana furkan kardeşim sende biliyorsun ki bu forumda paylaştığın yüzlerce hatta binlerce konu ve cwf var bunları kimse inkar edemez.ve yine bilıyorsun ki bu paylaşımlarını beğenip önemseyenler kadar bu konuları baltalamak isteyenlerde olmuştur ve olacaktır.sen bu kayığa bir kere bindin etmesen'de etti derleer :ehe

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kilitlenen ve/ve ya çöpe taşıanan konularınız için sebep belirtilmiş olması gerekli.Hepsi kırık link olduğu için mi?

Bir ön bilgilendirme gelmedi. Sanırım kırık link, silinen eklenti veya konu içeriği sebebiyle kaldırıldılar.

yeniyim ama anladığım kadar size karşı bir tavır var siteyi sevmeye başlamıştım ama tek siz değil çoğu kişi yönetimden şikayetçi kaç admin var bilmiyorum ama bence tek bilemedin 2 admin 2 tane de co admin mümkün olduğu kadar az mod ve test mod olmalı ne kadar çok olursa tavırlar ona göre değişir çünkü herkes bir biriyle samimi olunca ve mod ların çok oldunu düşününce kayırmalar çok olur yani şimdi bana demeyin olmaz diye olur çünkü bu insanın yapısında var yani yetkisi olanlar az olursa ve bu yetki sahipleri direkt kesmek yerine insiyatifini kullanırsa yani yetkisini olumlu şekilde sonuna kadar kullanırsa bu kadar çok sorun olacağını düşünmüyorum yinede karar sizin ben fikrimi sundum sadece

Haklı olabilirsiniz. Çok başlılık iyi değildir bence de. Bir bölüme birbirini tamamlayacak şekilde yöneticiler atanmalıdır.

[ENGİN];5274829' Alıntı:
takma bu konuları kafana furkan kardeşim sende biliyorsun ki bu forumda paylaştığın yüzlerce hatta binlerce konu ve cwf var bunları kimse inkar edemez.ve yine bilıyorsun ki bu paylaşımlarını beğenip önemseyenler kadar bu konuları baltalamak isteyenlerde olmuştur ve olacaktır.sen bu kayığa bir kere bindin etmesen'de etti derleer :ehe

Teşekkür ederim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
çöpe alınan konular hatalı ise geri döndürülebilir tabi sende istiyorsan, ama şunu soyliyim çalışmalarını takdir ediyorum dostum açtığın her konuda emek var ve yardım isteyenleride geri çevirmiyorsun, Ayrıca birçok konu açıyorsun bunlarında hepsini takip edemeyebilirsin umarım bir yanlışlık varsa çözülür.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çöpe alınan konular hatalı ise geri döndürülebilir tabi sende istiyorsan, ama şunu soyliyim çalışmalarını takdir ediyorum dostum açtığın her konuda emek var ve yardım isteyenleride geri çevirmiyorsun, Ayrıca birçok konu açıyorsun bunlarında hepsini takip edemeyebilirsin umarım bir yanlışlık varsa çözülür.

Haklısın hepsini birden takip etmem mümkün olmuyor. Bir üye "link kırık" yazarsa mutlaka görüyorum. Eğer linki düzeltebilirsem düzeltiyorum zaten. Düzeltmezsem "düzeltemiyorum" diye cevaplıyorum konuyu. Zaten bunu gören moderatör rahatlıkla konuyu kilitleyebiliyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kirik linkli konular eger onaylanirken kirik linklere sahipse, cope alinir.

Yok normal bir konuda link sonradan kirik olmussa, konu kilitlenir, link yenilenmek istendiginde tekrardan acilir.

Android ve ios bolumlerinde duzen boyle isliyor.

Eger ki bu bolumlerden konulariniz cope alinmissa bana veya KayraBey 'e bildirin, inceleyelim. Varsa bir yanlis duzeltelim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kirik linkli konular eger onaylanirken kirik linklere sahipse, cope alinir.

Yok normal bir konuda link sonradan kirik olmussa, konu kilitlenir, link yenilenmek istendiginde tekrardan acilir.

Android ve ios bolumlerinde duzen boyle isliyor.

Eger ki bu bolumlerden konulariniz cope alinmissa bana veya KayraBey 'e bildirin, inceleyelim. Varsa bir yanlis duzeltelim.

Android bölümü ile ilgili değil.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bışver Furkan abi biz düşünmüyoruz ya o yeter :) ama şu yöneticilikle ilgili çok çok haklısın forumda çok yanlış var bence şu an hakettier veya etmedier onu bilmem de yönetici sayısı gerçekten çok arttı bence buna bir çözüm bulunması gerek biz en iyisi ozan abinin askerden dönmesini bekleyelim

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bışver Furkan abi biz düşünmüyoruz ya o yeter :) ama şu yöneticilikle ilgili çok çok haklısın forumda çok yanlış var bence şu an hakettier veya etmedier onu bilmem de yönetici sayısı gerçekten çok arttı bence buna bir çözüm bulunması gerek biz en iyisi ozan abinin askerden dönmesini bekleyelim

dostum bu konuda haklı olduğun yerler olabilir ama yeni yönetici olan arkadaşlar ve ben ilk defa yöneticilik yapıyoruz ve daha dün bizde normal üyeydik ama bu şekilde konuşmalar kırıcı konuşmalar bunuda bilmeni isterim, bir hata görüyorsanız bunu bizimle paylaşabilirsiniz hatasız kul olmaz bunuda unutmayın arkadaşlar... Ayrıca admin Ozan geldiğinde hepimizi kapının önüne koydurmak gibi bir planınmi var anlayamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

dostum bu konuda haklı olduğun yerler olabilir ama yeni yönetici olan arkadaşlar ve ben ilk defa yöneticilik yapıyoruz ve daha dün bizde normal üyeydik ama bu şekilde konuşmalar kırıcı konuşmalar bunuda bilmeni isterim, bir hata görüyorsanız bunu bizimle paylaşabilirsiniz hatasız kul olmaz bunuda unutmayın arkadaşlar... Ayrıca admin Ozan geldiğinde hepimizi kapının önüne koydurmak gibi bir planınmi var anlayamadım :)

Hayır öyle direkt söylemek istemedi. Demek istediğini ben anladım. Çok başlılık iyi değil demek istiyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca herkesi nasıl kapının önüne koydursun, eğer işini iyi yapan kişiyse özellikle :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

bak isim vermedim ama fazla olduğunu düşünüyorum yoksa senin için yorum yapmak gerekirse bence senin moderatör olman iyi oldu symbian 3 bölümüne katkını herkes biliyor

- - - Eklendi - - -

nasıl kapının önüne koydurayım ki ben normal bir üyeyim :ehe öyle bir şey söylemedim o gelince düzen biraz daha oturur ne biliyim farklı bir çözüm yöntemi bulur falan demek istedim

anılbaran

anılbaran

Üye
S60v5 sistem modlamadan bahsediyorsun.Eklentileri yenileme zamanı verildi diye biliyorum ama zaman geçmesine rağmen konular da ''...'' var yada eklentiler kasıtlı olarak silindiği için ve geri dönmediği için konulara işlem yapıldı.Şikayet geliyor konu yok yada eklenti yok diye ona göre işlem yapılıyor.Şikayet gelmese bile konulara baktığımız zaman için de bilgi yok yani silinmiş . Konuların bir yere gittiği yok güncellemek isteğinizi bildirseydiniz yada hepsinin konu içeriğini yazıcam ve eklentileri eklicem deseydiniz yani konularınıza bu notu düşseydiniz böyle olmazdı ,işlem yapılmazdı. Şuan güncellemek isteğiniz konuları bildirebilirsiniz.

Ayrıca yöneticilerden şikayetçi iseniz bunu adminlere PM yolu ile bildirin .

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye

Feel You

Üye
Maxicep eski maxicep değil. Boşa zaman kaybı. Kendinize gelin artık. Bilinçlenin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt