Ben bu telefona hayran kaldım ya siz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu telefona hayran kaldım ya siz?
MOTOROLA DEFY (DAYANIKLI ANDROİD TELEFON)
geçenlerde ggda 600 liraya 2 yıl garantili satıyorlardı günün ürünü diye araştırdım.hayran kaldım.yasiz?
suyu ve darbeye son derece dayanıklı videoyu izleyin özellikleride kendisi gibi güzel...
genel özellikler:
3.7 inç kapasitif ekran
5mpx HD kamera
Android 2.1(2.2 ye yükseltilebilir)
800 mhz cortex A-X işlemci
wifi-3g-2gb dahili hafıza 116gr
ve tabiiki dayanıklılık
[video=youtube;zutmGEYlQLc]http://www.youtube.com/watch?v=zutmGEYlQLc&feature=fvwrel[/video]

thegame123

Üye
o kadar abartılacak bir telefon değil sadece biraz daha sağlam. ama çoğu testte telefonun su geçirmediği görülse de su geçiriyor neticede kaya değil bu.

woldemor

woldemor

Üye
Güzel gibi gözüküyor. Bende telefon alıcam ama xperia x10 alıcam gibi. Bu kadar sağlam olmasına da gerek yok sonuçta işkence etmicez :D

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
şimdiki telefonların çoğunun hatta iphone 4 ün bile en büyük sorunu bu fiyatını öldürüyor

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Özellikleri okadar iyi değil.Ayrıca takoz bir telefon.İşi trekkingle hikingle viya sık sık bungle jumping yapan yüzme antrenörü için felan bu telefon :D

61semih

61semih

Üye
telefonu dızaynı cok guzel ve dayanıklılıgı cok ıyı eh 600 tl yede donanımı ıyı 0 ıse ıkıncı el degılse pahalı tabı ıkıncı el bır galaxy s 700tl ye bulunabılır.ama gelen ıtıbarıyla guzel telefon.
kaldıkı yurt dısında motorola defy + modelı cıktı buraya kımbılır kac ay sonra gelır yada gelırmı bılınmez

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
turkcellde 470$+kdv

----------Eklendi @ 11:25:27 ---------- Yazıldı @ 11:24:52 ----------

zevkine paylaşıom bunları yoksa ıphone dan iiyi değiller

nalcam22

nalcam22

Üye
o kadar abartılacak bir telefon değil sadece biraz daha sağlam. ama çoğu testte telefonun su geçirmediği görülse de su geçiriyor neticede kaya değil bu.

Akşam eve gdince sana bi video atacam izlenekadar sağlam

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu telefonun tasarımı mest ediyo benim optimus black'e benziyor biraz ama daha güzel bence bu.. Alttaki multimedia tuşları biraz daha ufak olsaymış iyiymiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt