yaa bu rompacher mi ne onu kurdum ama tam olarak ondan sonra ne yapacağım...terimler ilgili arkadaşlara kolay geliyor ama ben hiç bişey anlamıyorum ..8.RomPatcher'ı yüklendikten sonra açın ve ordaki patchleri üstüne tıklayıp uygulayın:
- Open4all tüm klasörlere erişim için
- Installserver unsigned uygulamaları yüklemek için
9.Daha sonra da RomPatcher'dan patchlerin üzerlerine gelip auto patch yapın. burada yanlış bişey yapıyorum muhtemelen ve olmuyor..
Rompatcherı kurduktan sonra Sensation üstadın bu konuda verdiği installserver dosyasını c:\sys\bin içine at sonra rompatcer uygulamasını aç zaten görürsün ne olduğunu üstlerine tıkla tamamdır
Rompatcher'i başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
Sensation o rompatcher'i yaptım da install serveri dediğin yere atamadım sadece telefon hafızasına attım yani o x ploreyi kullanamadım Lütfen yardım edinn
Sensation o rompatcher'i yaptım da install serveri dediğin yere atamadım sadece telefon hafızasına attım yani o x ploreyi kullanamadım Lütfen yardım edinn
slm,sensation arkadas dediklerini birebir yaptim C: sys/bin dosyasina ulasabiliyorum icinde installserver.exe de var rompatcher den aktiv de ediyorum ama maalesef sertifikasiz programlari yükleyemiyorum hata veriyor
slm,sensation arkadas dediklerini birebir yaptim C: sys/bin dosyasina ulasabiliyorum icinde installserver.exe de var rompatcher den aktiv de ediyorum ama maalesef sertifikasiz programlari yükleyemiyorum hata veriyor
herseyi buradan indirdim dedigin gibi yaptim sistem dosyalarina erisebiliyorum rompatcherden aktiv de yaptim ama birtürlü olmuyor sertifika hatasi aliyorum hep kafayi yiyecem.