ferhat burak
Üye
symbian iyi bir işletim sistemi ama nokıa bunu bırakıp gitti windows phoneye ne güzeldi symbian 3 tatından yenmez bitmez oldu ama üretim bitti onun için 2016 kadar yetiştirin telefonları tedarikli ve temiz kullanın
çok param olunca symbian'ı alıp süper bir işletim sistemi yapmayı düşünüyorum. Sırf ios ve android'e inathayaller.
Nokia söylentilere göre 1. ve 2. Nesillere yeni bir yazılım için çalışma yapıyormuş...
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bizim is yerinde bir arkadaşta galaxy s vardı bende de nokia 603 telefonları 3 4 günlüğüne değiştik androidi bi inceleyim dedim hiç hoşlanmadım HELE BIRDE MEDIA MARKA GITTIM TELEFON BÖLÜMÜN DE SAMSUNGUN TELEFONUN LARINA BAKTIM O KADAR SAÇMALAMIS KI BIR SÜRÜ ANDROID DIYE TELEFON ÇIKARMIŞ TENEKE GIBI IKI ÖRNEK DUOS VE GIO GIBI
YAŞADIĞIM SORUNLAR ŞUNLAR
1 603DE MÜZIK INTERNET MESAJ VS ŞARJ GÜNÜ RAHAT KAPATIYORDU GALAXY S DE 2 GIBI BITIYOR
2. INTERNETTE GEZINIRKEN BIR BAKIYORUM EV EKRANINDA YIM YANI TELEFON KEN KENDINE UYGULAMAYI KAPATIYOR BUNU ÇÖZEMEDIM NEDIR
3.BIR ŞEYE AYAR YAPMAYA KALKIYORUM BIRI BIRI BIR DAĞDA
4. GÖREV YÖNETICISINE GIRIYORUM AÇIK 9 UYGULAMA VAR GÖRÜNÜYOR BAKIYORUM BIRŞEY YOK RAMI SİLİYORUM YARIM SAAT SONRA YINE AÇIK UYGULAMALAR GÖRÜNÜYOR BUDA ŞARJI ERITIYOR
5.KAMERA 603 UN YANINDA BITIK INANMAYAN KARŞILAŞTIRSIN
6. SISTEM ÇOK MEŞGUL OLUYOR BIR DURUYOR SONRA BASTIĞIM YERLERE GIRIP GIRIP ÇIKIYOR
7.UYGULAMA MARKETINE GIRDIM BIT PAZARI GIBI KURU KALABALIK ÇÖPLUK AYNI
IŞIN ASIL TARAFI SYMBIAN DAN ANDROIDE GEÇMEK IÇIN HIÇ BIR SEBEB YOK HEMDE HIÇ ŞIMDI TELEFONUMU DAHA ÇOK SEVIYORUM TEŞEKKÜRLER NOKIA.
Kardeş ben c6-01 kullanıyordum.Şimdi s3 mini kullanıyorum o dediklerinin hiç biri olmuyor olanı da rastlamadım açıkcası.Sadece şunu diyebilirim şarz fazla uzun gitmiyor doğrudur ama yıllarca nokia kullandım hatta ilkez farklı bi telefon aldım keşke daha önce alsaymışım ve bence android 2013 se symbian 1950 dir seninki biraz kendini kandırmak olmuş
symbian 1950 mi? fazla abartmışsın. şu an kullandığım symbian'ın android den bir eksiğini göremedim. herşeyi gayet hızlı ve stabil yapıyor. tek eksik marketi. o da symbian'ın değil nokia'nın suçu.
Valla benim c6-01 hiç öyle stabil değildi temanın efektlerini açınca bir uygulamayı 5-10 sn yede anca açıyodu.Objektif olalım arkadaşlar bende yıllarca nokia kullandım malzeme kalitesi ve şarz açısından samsungdan çok üstün ama diğer herşeyde çok geride özelliklede işletim sistemi.
objektifim zaten. beni forumda bilen bilir. nokia ve symbian bana para vermiyor. memnunsam memnunum derim. değilsem değilim derim. hiçbir geri özelliği yok bana göre. bundan önce belle kullanan e7 kullandım. o da gayet iyiydi. dolby destekli müziğimi dinliyorum, altyazılı filmimi izliyorum, internetde gayet iyi geziyor ve e-postalarımı hızlıca gönderiyorum, navigasyonu iyi, fm radyoyla haberimi ve müziğimi dinliyorum, tv izliyorum, şahane fotoğraf ve video çekiyorum, ses kaydediyorum, fm vericiyle evde ve arabada radyodan müziklerimi dinliyorum, dlna ile samsung tv cihazımda fotoğraf, müzik ve videolarımı görüntülüyorum, word-excell-pdf gibi dosyaları açıp düzenleyip işimi halledebiliyorum, kişiselleştirilmesi ve görev yöneticiside oldukça kullanışlı, flash bellek olarak kullanabiliyorum, hatta telefonun depo hafızasını ntfs yapıp bir netbook'a windows 7 bile yükledim. daha ne isteyim ben bu cihazdan? herşeyimi yapıyor. bana da yeter...
O söylediklerinin birkaçı hariç etmeyen telefon yokki zaten.Yazdıklarımı ya anlmadın yada anlamak istemedim.Ben sana bunları etmiyor demedimki neyse uzatmaya gerek yok ben android dicem sen symbian diceksin ben samsung dicem sen nokia diceksin uzadıkça uzayacak boşver.
Arkadaşım sen benim yazdıklarımı hangi türkçeyle okuyorsun ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun.Ayrıca millet n8 alırken bende de c6-01 vardı androide yeni geçtiğim için symbianın ne mal olduğunu şimdi anladım nokia yıllarca kazıklamış bizi UYANIN UYANIN at gözlüklerin çıkarın.Neyi kanıtlıyamıyormuşum doğru düzgün oyun uygulama kaçtane var söyle, ovi diye bi yer var toplasan 10 tane adam akıllı bişe çıkar ordan.Yavaş, tıkanan, ömrü bitmiş, ahı gitmiş vahı kalmış bi sistem symbian bunu sizde çok iyi bilirsinizde işinize gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?