OttomaN TigeR
Üye
Kesinlikle hemfikirim.AмσηR@;4265352' Alıntı:eminim askere gidenler şafak sayarken bu kadar zorluk yaşamamıştır![]()
Kesinlikle hemfikirim.AмσηR@;4265352' Alıntı:eminim askere gidenler şafak sayarken bu kadar zorluk yaşamamıştır![]()
benim açtığım konularda çok fazla tutuoBu konun başlığı hedefi 12'den vurmuş. Ben bir konu açtım 2 aydır bir kişimi yorum yazmaz yahu...
eeee bunun içinde konu başlığı çok önemli 
Katılıyorum benim konunun başlığı http://www.maxicep.com/haber-kosesi/bu-varya-tam-i-ne-578226.html buydu pek işe yaramadı.benim açtığım konularda çok fazla tutuoeeee bunun içinde konu başlığı çok önemli
![]()
yani
Katılıyorum benim konun başlığı http://www.maxicep.com/haber-kosesi/bu-varya-tam-i-ne-578226.html buydu pek işe yaramadı.

ben bugüne kadar bir tane konu actım sagoksun birkisi yorum yazmıştı konuda iphone 4te gördügüm yandex maps diye bi navi prosuydu bugüne kadar gördügüm en güzel navilerden biriydiBu konun başlığı hedefi 12'den vurmuş. Ben bir konu açtım 2 aydır bir kişimi yorum yazmaz yahu...
Neyse nasıl olsa birinin canı sıkılır açar bakar bir gün.ben bugüne kadar bir tane konu actım sagoksun birkisi yorum yazmıştı konuda iphone 4te gördügüm yandex maps diye bi navi prosuydu bugüne kadar gördügüm en güzel navilerden biriydi
Ya birde ilk defa böyle bir başlık kullandım ama konunun içindekilerde hak etmiyor değildi yani...
Ya sen ne yaptın belleyi getirdin hemen güncellemeye geçtin...Aslında arkadaşlar orjinal güncellemenin gelmesine neredeyse bir hafta kaldıama duramıyoruz işte az kaldıkça heyecan sabırsızlık artıyor
umarım belleden sonra yeni güncellemeler de gelir de muhabbetimiz eksik kalmaz
![]()
şaka şaka tabiki muhabbetimiz devam edecek.tahmin edebiliyorumYa birde ilk defa böyle bir başlık kullandım ama konunun içindekilerde hak etmiyor değildi yani...

Ne zaman en son iki hafta önce felan güncelledim v3.3.86 bunumu kastettin.Bence, önce Nokia Suite'inizi güncelleyin ki cihazınızı Belle ile güncelleyin. Yeni Nokia Suite güncellemesi yayınlandı.
Senin şu konularının tutulması hakkında bize de bir kaç taktik öğretsen olmaz mı?tahmin edebiliyorum![]()
Hadi gözümüz aydınnn.​bursa'da turkcell iletişim merkezinde çalışan bir arkadaşıma sordum aynı şekilde belle yüklü c6-01 varmış ellerinde..yani haber doğru arkadaşlar![]()
bi taktiğim yok. sadece mantıklı ve herkesi konuya çekebilecek bişi düşünceksin işte. bu kadar basitSenin şu konularının tutulması hakkında bize de bir kaç taktik öğretsen olmaz mı?

Peki bizde öyle yaparız...bi taktiğim yok. sadece mantıklı ve herkesi konuya çekebilecek bişi düşünceksin işte. bu kadar basit![]()
Doğru 28 şubat deseler yalan olmaz, ama demesinler 1 gün dahi bekleyemeyiz... Bu arada şubat bu yıl 29 çekiyor be tüh 1 gün daha bekletirler mi?acaba şubatın kaçı
yani nokia şubat dedi sonuçta 28 şubat da gelse bile yalancı olmazlar
![]()
Senin şu konularının tutulması hakkında bize de bir kaç taktik öğretsen olmaz mı?
Gelir hocam ya biz burda gır gırına takılıyoruz biraz sabır o günleri de görürüz inş.nokia c6-01'i istenmeyen evlat yerıne koydular bır cok modele bı sekılde belle geldı bızımkınden tık yok
$=comolokko![]()