Belleli gerçek C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
AмσηR@;4265352' Alıntı:
eminim askere gidenler şafak sayarken bu kadar zorluk yaşamamıştır :)
Kesinlikle hemfikirim.

man20

man20

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu konun başlığı hedefi 12'den vurmuş. Ben bir konu açtım 2 aydır bir kişimi yorum yazmaz yahu...
ben bugüne kadar bir tane konu actım sagoksun birkisi yorum yazmıştı konuda iphone 4te gördügüm yandex maps diye bi navi prosuydu bugüne kadar gördügüm en güzel navilerden biriydi

ersin146

ersin146

Üye
Aslında arkadaşlar orjinal güncellemenin gelmesine neredeyse bir hafta kaldı :D ama duramıyoruz işte az kaldıkça heyecan sabırsızlık artıyor :D umarım belleden sonra yeni güncellemeler de gelir de muhabbetimiz eksik kalmaz :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben bugüne kadar bir tane konu actım sagoksun birkisi yorum yazmıştı konuda iphone 4te gördügüm yandex maps diye bi navi prosuydu bugüne kadar gördügüm en güzel navilerden biriydi
Neyse nasıl olsa birinin canı sıkılır açar bakar bir gün.

----------Eklendi @ 17:22:55 ---------- Yazıldı @ 17:22:10 ----------

Ya birde ilk defa böyle bir başlık kullandım ama konunun içindekilerde hak etmiyor değildi yani...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aslında arkadaşlar orjinal güncellemenin gelmesine neredeyse bir hafta kaldı :D ama duramıyoruz işte az kaldıkça heyecan sabırsızlık artıyor :D umarım belleden sonra yeni güncellemeler de gelir de muhabbetimiz eksik kalmaz :D
Ya sen ne yaptın belleyi getirdin hemen güncellemeye geçtin...:alkis şaka şaka tabiki muhabbetimiz devam edecek.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence, önce Nokia Suite'inizi güncelleyin ki cihazınızı Belle ile güncelleyin. Yeni Nokia Suite güncellemesi yayınlandı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bursa'da turkcell iletişim merkezinde çalışan bir arkadaşıma sordum aynı şekilde belle yüklü c6-01 varmış ellerinde..yani haber doğru arkadaşlar :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
​bursa'da turkcell iletişim merkezinde çalışan bir arkadaşıma sordum aynı şekilde belle yüklü c6-01 varmış ellerinde..yani haber doğru arkadaşlar :)
Hadi gözümüz aydınnn.
Hocam perdeyi kapatabilirsiniz artık.

man20

man20

Üye
TeAmo42

TeAmo42

Üye
:D acaba şubatın kaçı :D yani nokia şubat dedi sonuçta 28 şubat da gelse bile yalancı olmazlar :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:D acaba şubatın kaçı :D yani nokia şubat dedi sonuçta 28 şubat da gelse bile yalancı olmazlar :D
Doğru 28 şubat deseler yalan olmaz, ama demesinler 1 gün dahi bekleyemeyiz... Bu arada şubat bu yıl 29 çekiyor be tüh 1 gün daha bekletirler mi?

mission01

mission01

Üye
nokia c6-01'i istenmeyen evlat yerıne koydular bır cok modele bı sekılde belle geldı bızımkınden tık yok :)
$=comolokko:)

Del Rey

Del Rey

Üye
Senin şu konularının tutulması hakkında bize de bir kaç taktik öğretsen olmaz mı?

Konularımın tutulması mı? Forumda mı yoksa blogumda mı? Yalnızca yazıyorum işte, gerisi kendiliğinden geliyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nokia c6-01'i istenmeyen evlat yerıne koydular bır cok modele bı sekılde belle geldı bızımkınden tık yok :)
$=comolokko:)
Gelir hocam ya biz burda gır gırına takılıyoruz biraz sabır o günleri de görürüz inş.

Üst Alt