Belleli gerçek C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar şimdi nokia destek hattını aradım belleli c6-01 yurtiçi olrak yok diyor s^3 olarak türkiyeye gelir daha sonra vaar olan anna güncellemesini yapılır diyo o cihaz muhtemelen yurtdışı veya baska yollardan belle yüklenmiştir dedi cok kısa bir süre içiresinde belle güncellemeside gelicek bugün bile gelebilir dedi

SilentOne

SilentOne

Üye
şu belle li c6-01 goren foto çekip koysun hatta video çeksin ya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
son cümle hariç geri kalanı makul bence :)

faruk26kuraf

Üye
işte arkadaslar olay bu

----------Eklendi @ 13:18:05 ---------- Yazıldı @ 13:17:16 ----------

arkadaslar şimdi nokia destek hattını aradım belleli c6-01 yurtiçi olrak yok diyor s^3 olarak türkiyeye gelir daha sonra vaar olan anna güncellemesini yapılır diyo o cihaz muhtemelen yurtdışı veya baska yollardan belle yüklenmiştir dedi cok kısa bir süre içiresinde belle güncellemeside gelicek bugün bile gelebilir dedi

olay bu arkadaşlar

blackcemre

Üye
navifirme girip baktığınızda c6-01 e 111.30.609 yani symbian belle güncellemesi çıkıyor ama onun üzrenie bastığınızda güncellemeye ait birşey çıkmıyor boş çıkıyor yani daha ne bu ülke nede diğer ülkeler için çıkmış.Bunu söyleyebilirm.O arkadaşın telefonuna ya CFW yada başka birşey yasal sürüm çıkmadan hiçbir nokia cihazında böyle birşey olamaz o akrdaşa test ürünü vermişlerdir.test ürününün kutusuda farklı yapıldığı malzemede farklıdır.Product code side farklıdır.Yani belleli cihaz çıkmamıştır Yasal olarak.Kendinizi boşa yormayın.

----------Eklendi @ 13:31:44 ---------- Yazıldı @ 13:29:59 ----------

Çıktığı gibi zaten nokia duyuracaktır.Kendi sitesinde güncelleme çıkmıştır diyecektir.

blackcemre

Üye
siz belle güncelleştirmesine bakmayın şimdilik navifirme girdiğinizde 25.08 adlı güncelleme gözüküyor.Beliki bu güncelleştireme çıkacak sonra daha belle kurulabilecek telefonlara.

----------Eklendi @ 13:36:55 ---------- Yazıldı @ 13:33:37 ----------

Ben e7 kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum sıfır hepsiburada.comdan almıştım.Ürün symbian annalı geldi bana bundan önceki telefonumun nokia n97 mini idi hiçbir zaman hiçbir telefonuama CFW yazılımı yüklemedim.YÜklersem cihazın bataryası bir keresinde bozuluyor herşeyi bozulalabilir ından önce nokia 5230 kullanıyodum telefonu CFW yükledim telefon 2 gün sonra ne açıldı ne kapandı serivse gönderdim anakart değişti.Bunda sonra hiçbir telefonumua CFW yazılımı yüklemedim.Ve hiç kimseye öneriyorum.Hep yasal güncellemleri indiriyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
25.8 kuzey amerika için çıkarılmış ek güncelleme paketidir.bizimle bir ilgisi yok. ikincisi test cihazı diye birşey duymadım nokia bu tarz ürünleri piyasaya sürüyor mu?

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
bilmiyorm ama şubatta kesin geliyormuş nokia ole diyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilmiyorm ama şubatta kesin geliyormuş nokia ole diyor

katılıyorum bana nokia destek hattından alp beyin ki isim vermekte bi sakınca vatsa özür dilerim söyledigi cok kısa bir süre içinde gelicek bugün bile gelebilir dedi sürekli kontrol edin güncellemeleri diyede uyardı

M@cros

M@cros

Üye
25.8 kuzey amerika için çıkarılmış ek güncelleme paketidir.bizimle bir ilgisi yok. ikincisi test cihazı diye birşey duymadım nokia bu tarz ürünleri piyasaya sürüyor mu?
Test cihazı olabilir Apple'ın piyasaya çıkmamış Iphone versiyonları sanırım 2 kere bir yerde unutulmuştu.Test amacıyla çalışanlara veriliyor.Ama öyle birşey olsa bile Türkiye'de işi ne anlamadım.:D

aspereas

Üye
fotoraf veya video olsaydi iyiydi

blackcemre

Üye
Belliki daha çıkmamış.

----------Eklendi @ 14:02:13 ---------- Yazıldı @ 14:01:38 ----------

Nokia çıksa yaınlacayak zaten daha konuşmanın bir maksadı yok zaten çok az bir süre kalmış.

----------Eklendi @ 14:02:53 ---------- Yazıldı @ 14:02:13 ----------

Güncellemenin bizden gizlenecek hali yok zaten.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Test cihazı olabilir Apple'ın piyasaya çıkmamış Iphone versiyonları sanırım 2 kere bir yerde unutulmuştu.Test amacıyla çalışanlara veriliyor.Ama öyle birşey olsa bile Türkiye'de işi ne anlamadım.:D
daha önce hiç duymamıştım ilginç geldi..o unutulanlardan biri de türkiye'ye gelmiş demekki vay be :) işin aslını da çok merak ediyorum bir resim veya video olsa anlarız..

SilentOne

SilentOne

Üye
işin aslı bugun gidicem türkcell bayiye bakıcam bnde

M@cros

M@cros

Üye
Cfw piyasada yokken Turkcell'de olması şaşırtıcı olur.Yeni üretilenlerde Belle yüklüyse bilemem.Ama sanmıyorum yüklü olduğuna çünkü üretilirken güncel değil yazılımın ilk versiyonu atılır eğer istenilirse güncellenir diye biliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cfw piyasada yokken Turkcell'de olması şaşırtıcı olur.Yeni üretilenlerde Belle yüklüyse bilemem.Ama sanmıyorum yüklü olduğuna çünkü üretilirken güncel değil yazılımın ilk versiyonu atılır eğer istenilirse güncellenir diye biliyorum.

aynen banada nokiadan bu cevabı verdiler su anda satılan tellerde anna bile yok satın alan kişi isterse güncellemeyle annaya yükseltebilir telefonu dedi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yaa arkadaşlar Nokianın kendi açıkladığı linkteki yazıda "Belle yüklü N8, C7, C6-01 telefonlar gemilere yüklendi." diyor zaten
"he enhanced versions of Nokia N8, Nokia C7 and Nokia C6-01 have now started their journey from the factories to the shops with Nokia Belle preinstalled, arriving first in China, then around the world." burda da Belle nin önyüklü olarak Çin den başlayarak dağıtılmaya başladığı yazıyor"
yani olayda şaşırılacak bişey yok aslında tek şaşılacak konu Belle yüklü cihazlar dağıtılırken Nokia nın Şubat a kadar bizi süründürmesi :S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aslına bakarsanız nokia danışma hattının da bir haltdan anladığı yok..bana nokia resmi twitter hesabından verilen yanıt belleli cihazların avrupa'ya dağıtımının başladığıydı..belki 1-2 parti cihaz da ülkemize giriş yaptı ve biri de o şanslı arkadaşa denk geldi.doğrudur yani hem ortam gerginken kimse böyle asparagas bir başlık açmaya cesaret edemez di mi :)

Üst Alt