Belleli gerçek C6-01

şubatın 8 inde geliyor arkadaşlar.

olursa ve yollarsa ben de denerim. Rezervasyonları alalım arkadaşlar

vg_engin

Üye
bu forumda baya bir c6-01 kullanıcısı var ilk sıradan rezervasyonum yaptırıyorum kardeşim

gelsin artık yüklemeler herkes bunalmıs gibı

8 şubat vietnam için geçiyor ama yani rm 601 varyanti için.umarım bize de aynı tarihte gelir

Febris

Üye
rm 601 rm 718e yuklenır ama 718e gerı donulmez yanı turkce olmaz bidaha

SARACX

Üye
Arkadaşlar bende belle 8 inde geliyor diye duydum vietnam sitesi ama kaynak:

DxTR90

Üye
Arkadaşlar herkes mail atıyor bilmem napıyor ulan bende bi mail atayım dedim gerçekten dönüyorlarmı diye attım belle şubatın kaçında gelecek diyeadamlar maile telefonla arayarak dönüyorlar

Arkadaşlar herkes mail atıyor bilmem napıyor ulan bende bi mail atayım dedim gerçekten dönüyorlarmı diye attım belle şubatın kaçında gelecek diyeadamlar maile telefonla arayarak dönüyorlar

ben belleliyim bari carla ne zaman gelecek diye mail atiyim ama geri aradıklarında açmaya korkuyorum hayatımda hiç duymadığım küfürler edebilirler

ee ne cevap verdiler peki Dur tahmin ediyim henüz biz de bilmiyoruz şuan deneme aşamasında

DxTR90

Üye
hayır önümüzdeki bikaç hafta içinde ama tam belli değil dediler

Konu patlamış gitmiş C6-01 ciler iyice heyecanlandı sanıyorum hadi hayırlısı

DxTR90

Üye
En önce nokianın en tatlı telefonuna gelsin

Tepkiler: kakaleite1899 ve CanKartaL

okitox

Üye
noldu hani dosyalar bi haber yok mu arkadaşlar?

elinde c6-01 belle olan arkadaştan ses çıkmadı olan biri bi zahmet denesin bikaç kişi aldığını belirtmişti

elinde c6-01 belle olan arkadaştan ses çıkmadı olan biri bi zahmet denesin bikaç kişi aldığını belirtmişti

Dosyalar Suite sunucularında olmadığından dolayı dosyalar alınamaz. Anca sıfırdan telefondan alınıp ayıklanarak yapılır. Bu da uzun sürer.

AHMED...

Üye
hiç uğraşmaya gerek yok şunun şurasında ne kaldı