Belle'den sonra oyunların kaybolması sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
Belle'den sonra oyunların kaybolması sorunu
Arkadaşlar telefonu Belle'ye güncelledikten sonra oyunlarımın tamamı gitti. Uygulama yöneticisindende baktım fakat orada da görünmüyorlar. Ancak Depo hafızada hala yer kaplıyorlar sanırım çünkü 8gb yerden sadece 2gb'lık kısım boş görünüyor. Oyunların gitmesi sorun değilde bu depo hafızadaki yer azlığı canımı sıktı. Şimdi o oyunları oradan nasıl temizleyebilirim yada oyunları nasıl geri getirebilirim? Anna'ya geçtiğim zamanda benzer bir sıkıntım olmuştu ama uygulama yöneticisinde oyunlar göründüğünden oyunları oradan kaldırıp tekrar kurmuştum fakat şimdi orada da görünmüyorlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

_ardaa

_ardaa

Üye
tekrar üstüne yükle oyunları

matchless

matchless

Üye
sırf bu yuzden orjınal belleyı kurmak ıstemıyorum

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları buradan tekrar indirip telefona yüklesem ayrıyetten tekrar yer kaplamazlar mı?

fnldstntn

Üye
depo hafızayı biçimlendir...

----------Eklendi @ 17:19:20 ---------- Yazıldı @ 17:19:05 ----------

depo hafızayı formatla

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
depo hafızayı biçimlendir...

----------Eklendi @ 17:19:20 ---------- Yazıldı @ 17:19:05 ----------

depo hafızayı formatla

Belle'yi yükledikten sonra depo hafızada '' Nokia_Belle '' diye bir klasör açıldı. Depo hafızayı biçimlendirirsem o dosyada silinip sıkıntı yaratmaz mı bana ?

TheMadness

TheMadness

Üye

uran22

Üye
telefon şarjdayken güncellesem olur mu ?

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bu depo hafızayı biçimlendirsem kurulu uygulamalarda kendiliğinden kalkar mı yoksa onlarıda uygulama yöneticisinden ayrıca kaldırmam mı gerekir?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Tekrardan yükleyeceksin başka yapılabilcek birşey yok.

capadent

Üye
bence güncelleme gelir uygulamalar ortaya çıkar.annada öyle olmuştu

aasime

aasime

Üye
Arkadaşlar bende görünmeyen uygulamalarım ve oyunlarım (Ayarlar/ Yüklemeler/ Yüklenecekler) 'klasöründe çıktı. Hafıza taranıyor diye uyarı veriyor daha sonra tek tek seçerek yükleyebilirsiniz.

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende görünmeyen uygulamalarım ve oyunlarım (Ayarlar/ Yüklemeler/ Yüklenecekler) 'klasöründe çıktı. Hafıza taranıyor diye uyarı veriyor daha sonra tek tek seçerek yükleyebilirsiniz.

Bende baktım oraya ama sadece 2 uygulama çıktı yüklenicek olarak. Bende depo hafızayı biçimlendirdim her şeyi geri yüklüyorum. Yaklaşık bir 5-6 saattir pc başındayım tüm silinenleri geri yüklemeye çalışıyorum illallah ettim diyebilirim.

babaeskili

Üye
benimde cepşifre uygulamam gitti bankanın.sms le de giremiyorum bankanın webşubesine cepşifre var diye.yarın işten müş hizmetlerini arayıp sms şifreye çevirmelerini istiycem.anna yükleyincede böyle olmuştu.ingilizce yapınca gözüküyordu kayıp uygulamalar,bunda da ingilizce yaptım ama bişey çıkmadı:(

StigmatA

Üye
valla slpee screen ve bir kaç oyunum silinmiş gerisi hepsi telefonda en altta duruyor uygulama yöneticisidnede silik gözüküyorlar zatne yani hiçbir sıkıntı yok ve gayet güzel sorunsuz şuna kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt