belleden pr1.0 a dönüş yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
belleden pr1.0 a dönüş yardım :(
arkadaşlar ben sızma belle yükledim şimdi pr 1.0 a dönmek istiyorum ancak flashlarken partition tamamlandıktan sonra waiting for comminication response diyip geri sayım yapıyor telefona dead flash atmayı deniyorum ancak yine aynı sorunu veriyor daha sonra telefon açıldıktan sonra pr 1.0 ve belle karışımı bişey olmuş oluyor ne yapmam gerek komple silmem için telefonu flash tamamlanmıyor hata veriyor telefon açılıyor ama anormal bi yazılım olarak

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
PR 1.0 ve Belle karışımı nasıl oluyor yahu.

PR1.2 firmware yazılım dosyalarını NaviFirm üzerinden tekrar indirin, muhtemelen dosyalar zarar görmüştür.

Ayrıca telefona flash atmadan önce bir hard format atın.

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
valla şöyle söylüyüm hallettim hard format sonrasında flash başarılı oldu belki inanmayacaksınız ama pr 1.1 sürüm ingilizce geçişler belle geçişi dil ingilizce neyseki düzeldi

sek07

Üye
aynı dediklerin benim başıma geldi sen şimdi belleden pr 1.0 a dön sonra teli formatla sonra annayı yükle tekrar pr 1.0 a dön sonra pr.1.2 ye çıkar ben böle yapıyorum sorunsuz oluyor

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş ama gerek kalmadı şimdi pr 1.0 a döndüm hard format ve pr 1.2 attım sonra yine hata verdi ama düzgün pr1.2 olarak açıldı sonra bi hard format daha pr 1.2 ve 1.2 sorunsuz yükledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt