bellede flv sorununa çözüm bulunmuştur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrel156

Üye
bundan daha iyi bir çözüm var 1 ay önce forumda konu açmıştı bir arkadaş flv dosyasını normal açın yeşil tuşa basılı tutun video açılınca bırakın 10 saniyede kesin açılır:)

mert41994

mert41994

Üye
Flv'dense mp4 kullanıyorum flv zaten 480p üstü desteklemez. Player'da çok eksikti. Bence converter ile mp4 kullanın. Güncelleme bu sıralarda gelmeli eğer gelmezse CFW atmayı düşünüyorum sorunların en aza indirgendigi. Mesaj sorunu Mesela hala etkisini sürdürüyor

najanaja

najanaja

Üye
Flv'dense mp4 kullanıyorum flv zaten 480p üstü desteklemez. Player'da çok eksikti. Bence converter ile mp4 kullanın. Güncelleme bu sıralarda gelmeli eğer gelmezse CFW atmayı düşünüyorum sorunların en aza indirgendigi. Mesaj sorunu Mesela hala etkisini sürdürüyor

benim tel 960x540 flv sorunsuz oynatıyor. hiçbi işlem yapmadım orjinal belle normal flv videoları sorunsuz oynatıyor. Benim teldemi bi sorun war acaba :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
een basit çözüm belle de internet dowland manager i kurup istediğiniz videoları en basit youtube den mp4 720p değerinde indirmek :) ben bu şekilde telefonum daki 3 gb lık video arşivimi yeniledim hoş birazcık kalite düşük ama fark yok tavsiyem en garanti çözüm ..

kordanadam

Üye
arkadaşlar sırf bu yüzden belleye geçmedim ama geçen telefonum servise gitti geldiğinde belle yüklemişler böyle bir sorun yok bende.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
hayret valla ben 4 kere belle kullandim 4 kere anna ya döndüm hatta bi ara belle yeni çıktığında bi süre 14 02 ye bile döndüm kullandım ama belle yi tekrar attığımda flv sorunu var bende hepsini mp4 olarak güncelledim videoların hiç bi sıkıntım yok aşırı nimbuzz kullanmak tan ve şarjın 12 saat gitmesinden başka :)

full force

full force

Üye
hakkaten ileri sarınca açtı çok teşekkürler

burakkk97

Üye

benim tel 960x540 flv sorunsuz oynatıyor. hiçbi işlem yapmadım orjinal belle normal flv videoları sorunsuz oynatıyor. Benim teldemi bi sorun war acaba :)

valla benimki de ;) adamlar telefonundan video izleyemiyor hatta ben normal tarayicidan facebooktan social empires bile acmistim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt