Sağol,bu yöntem baya işe yaradı.arkadaşım dalgamı geçiyorsunflv izleyemiyorum diyenler uzun uğraşlardan sonra çözümü buldum hadi hayırlı olsun.
Sağol,bu yöntem baya işe yaradı.arkadaşım dalgamı geçiyorsun

Şuan mobilim arkadaşlar konuyu açıklıyorum öncelikle mobil veri açık olacak daha sonra izlemek istediginiz flv dosyasına gelip açıyoruz ve ekrana dokunup ileri sarma butonuna dokunup sonuna kadar bitiriyoyoruz ve bir kaç saniye sonra flv videomuzu izlemeye başlıyoruz.not alıntın değildir kendi uğraşlarım sonucunda hallettim.deneyin ve sonuçları burada paylaşın saygılar.
Zaman harcayıp bu tür konuları neden açarlar anlamış değilim.
evet açılmayan flv lerin hepsini bu sayede izleye bildim sorun yok hepsini oynatıyor sonuna kadardostum açılmayan flv'leri ileri alınca açılıyo zaten de kimisinin ilk yarısını hatta daha fazlasını izleyemiyoruz.sen bu yöntemle videonun tamamını izleyebiliyo musun?
nokia güncelleme çıkartana kadar bekleyeceğiz böyle çözüm mü olur ben her defasında bunu mu yapacağım oldu telefon daha iyi çeksin diye her aramada cami minaresine çıkayım sonuç olumlu telefon daha iyi çekiyor çözüm süper![]()
iyiya işte minareye her çıkışında bir de ezan okursun sevabın artar daha ne istiyorsun.özeleştirini bana değil nokia ya yap burda ne işin varnokia güncelleme çıkartana kadar bekleyeceğiz böyle çözüm mü olur ben her defasında bunu mu yapacağım oldu telefon daha iyi çeksin diye her aramada cami minaresine çıkayım sonuç olumlu telefon daha iyi çekiyor çözüm süper![]()
Zaman harcayıp ilgi bekleyen bir soruna çözüm üretip bunu paylaştım kötümü yaptım gereksiz yorumlar kendinize saklayın arkadaşlar
----------Eklendi @ 23:55:09 ---------- Yazıldı @ 23:50:48 ----------
evet açılmayan flv lerin hepsini bu sayede izleye bildim sorun yok hepsini oynatıyor sonuna kadar