bellede flv sorununa çözüm bulunmuştur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ager34

Üye
    Konu Sahibi
bellede flv sorununa çözüm bulunmuştur
flv izleyemiyorum diyenler uzun uğraşlardan sonra çözümü buldum hadi hayırlı olsun.

fayzteck

fayzteck

Üye
Çözüm ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o zaman maxi kutlamalar bölümüne açsaydın konuyu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadas flv izlerken bayıldı galiba

ager34

Üye
    Konu Sahibi
Şuan mobilim arkadaşlar konuyu açıklıyorum öncelikle mobil veri açık olacak daha sonra izlemek istediginiz flv dosyasına gelip açıyoruz ve ekrana dokunup ileri sarma butonuna dokunup sonuna kadar bitiriyoyoruz ve bir kaç saniye sonra flv videomuzu izlemeye başlıyoruz.not alıntın değildir kendi uğraşlarım sonucunda hallettim.deneyin ve sonuçları burada paylaşın saygılar.

fayzteck

fayzteck

Üye
Zaman harcayıp bu tür konuları neden açarlar anlamış değilim.

ager34

Üye
    Konu Sahibi
Beyler mobil olduğum için biraz gecikme oldu sabırsızlanmayın hemen

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Şuan mobilim arkadaşlar konuyu açıklıyorum öncelikle mobil veri açık olacak daha sonra izlemek istediginiz flv dosyasına gelip açıyoruz ve ekrana dokunup ileri sarma butonuna dokunup sonuna kadar bitiriyoyoruz ve bir kaç saniye sonra flv videomuzu izlemeye başlıyoruz.not alıntın değildir kendi uğraşlarım sonucunda hallettim.deneyin ve sonuçları burada paylaşın saygılar.

dostum açılmayan flv'leri ileri alınca açılıyo zaten de kimisinin ilk yarısını hatta daha fazlasını izleyemiyoruz.sen bu yöntemle videonun tamamını izleyebiliyo musun?

ager34

Üye
    Konu Sahibi
Zaman harcayıp ilgi bekleyen bir soruna çözüm üretip bunu paylaştım kötümü yaptım gereksiz yorumlar kendinize saklayın arkadaşlar

----------Eklendi @ 23:55:09 ---------- Yazıldı @ 23:50:48 ----------

dostum açılmayan flv'leri ileri alınca açılıyo zaten de kimisinin ilk yarısını hatta daha fazlasını izleyemiyoruz.sen bu yöntemle videonun tamamını izleyebiliyo musun?
evet açılmayan flv lerin hepsini bu sayede izleye bildim sorun yok hepsini oynatıyor sonuna kadar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadas dogru söylüyor bende daha önce denemiştim açılmayan videoları ileriye alınca oynatıyo

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia güncelleme çıkartana kadar bekleyeceğiz böyle çözüm mü olur ben her defasında bunu mu yapacağım oldu telefon daha iyi çeksin diye her aramada cami minaresine çıkayım sonuç olumlu telefon daha iyi çekiyor çözüm süper :)

• Beğen
Tepkiler: korumasiz ve n000k
idris-tolar

idris-tolar

Üye
nokia güncelleme çıkartana kadar bekleyeceğiz böyle çözüm mü olur ben her defasında bunu mu yapacağım oldu telefon daha iyi çeksin diye her aramada cami minaresine çıkayım sonuç olumlu telefon daha iyi çekiyor çözüm süper :)

+1
ben güncelemeden hic umutlu deyilim..

• Beğen
Tepkiler: n000k

ager34

Üye
    Konu Sahibi
iyiya işte minareye her çıkışında bir de ezan okursun sevabın artar daha ne istiyorsun.özeleştirini bana değil nokia ya yap burda ne işin var

----------Eklendi @ 00:23:46 ---------- Yazıldı @ 00:15:58 ----------

bakın arkadaşlar konuyu buraya açtım ki insanlar faydalansın ben uğraşırken baktım açılıyor bu şekilde paylaşamak istedidim alakasız ve gereksiz yorumlar yapmayın

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
İlk mesaja yazsana çözümü .s

Febris

Febris

Üye
Zaman harcayıp ilgi bekleyen bir soruna çözüm üretip bunu paylaştım kötümü yaptım gereksiz yorumlar kendinize saklayın arkadaşlar

----------Eklendi @ 23:55:09 ---------- Yazıldı @ 23:50:48 ----------

evet açılmayan flv lerin hepsini bu sayede izleye bildim sorun yok hepsini oynatıyor sonuna kadar

tamam o zamaan deneyelım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende denedim ama malesef hem yüklerken çok bekletıyor hemde izlerken 15 20 sanıye donarak tekrar oynatıyor.bu arada tarayıcı kafayı yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt