arkadaşlar ben bulamadın sizin bildiğiniz varsa ben telefonu istediğim saatte kapatan istediğim saatte açan yani gece 23 30 kapatacak 7 30 açacak şekilde bir program arıyorum varmıdır böyle bir program tlf nokia n 8 00 simbian belle
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bir sorum olacak tlf hack yapınca tlf garanti kapsamından çıkarmı garantide hack gözükmemesi için ne yapmak gerekir saygıar
bu programı kullanabilirsin benim c601 de çalışıyor sendede çalışır heralde
link: http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-araclari/switch-off-v2-02-s60v3-216613.html
hack yaparsan garanti dışında kalır telefonun
kardeş bu dediğini denedim kapatıyor ama açma işlemini gerçekleştirmiyor
bu programı kullanabilirsin benim c601 de çalışıyor sendede çalışır heralde
link: http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-araclari/switch-off-v2-02-s60v3-216613.html
hack yaparsan garanti dışında kalır telefonun
eyvallah kardeş bende senin gibi düşünüyordum ama teyit olsun istedim sonuçta format atınca uygulamalar tamamen siliniyor ama servis anlarmı acaba diye bir düşünce iinde olmuştum teşekkür ederim
evet dostum dediği gibi garanti dışı kalır ama format attığında hack gider yani garanti olur yine sıkıntı olmaz bazıları bakmıyor bile ama yinede hacklediyseniz servise verdiğiniz format atıp verin.
kardeş bu dediğini denedim kapatıyor ama açma işlemini gerçekleştirmiyor
arkadaşlar bi konuda yardim istiycem benim tlf nokia n8.00 tlf kilit kodunu bir türlü bulamiyorum denemediğim program kalmadi kilit kodunu kiramadim bildiğiniz bir program veya uygulama varmidir...
sanirim tlf cuya göstermek lazimhard format ile kilit kodunu çözemezsin flaşh atman lazım veya telefoncudan attırman lazım
Selam arkadaşlar kolay gelsin öncelikler bütün yaptığınız çalışmalar içinde teşekkür ederim benim sorunum telefonumu hacklemek istemiyorum o yaptığız menüye 4-5 tane birşey ekleniyor ya bu adreste olduğu gibi telefonuma istiyorum nokia c6-01 telefonum bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkürler
sanırım extra buttons uygulamasından bahsediyorsun signedi varmı bilmiyorum ama hackle bence yoksa birçok şeyden mahrum kalırsın
soft format at (*#7370#) ondan sonra kilit kodu:12345 olacakarkadaşlar bi konuda yardim istiycem benim tlf nokia n8.00 tlf kilit kodunu bir türlü bulamiyorum denemediğim program kalmadi kilit kodunu kiramadim bildiğiniz bir program veya uygulama varmidir...