TeAmo42 Üye arkadaşım Bende attım flash ı değişen bir şey olmadı yine aynı. Boşuna flash atmış oldum.
ucantcme Üye arkadaşlar belleyi yükledim(sonunda bu arada rizENGİN arkadaşıma ve diğer arkadaşlara teşekkürler) soft format atsam belle gider mi atmalı mıyım ?
arkadaşlar belleyi yükledim(sonunda bu arada rizENGİN arkadaşıma ve diğer arkadaşlara teşekkürler) soft format atsam belle gider mi atmalı mıyım ?
ANIL Admin soft format atarsan belleyi ilk yüklediğin hale getirirsin belle gitmez yani bir problem yoksa atmana gerek yok.
soft format atarsan belleyi ilk yüklediğin hale getirirsin belle gitmez yani bir problem yoksa atmana gerek yok.
[ENGİN] Üye sağol kardeşım sonunda yükledin tebrikler.nasıl çözüldü sorun ----------Eklendi @ 20:45:47 ---------- Yazıldı @ 20:39:55 ---------- bencede şimdilik atmana gerek yok atsanda sadece arama gereci ve microsoft apps gider belle anna gibi parçalı degil tüm bir yazılım
sağol kardeşım sonunda yükledin tebrikler.nasıl çözüldü sorun ----------Eklendi @ 20:45:47 ---------- Yazıldı @ 20:39:55 ---------- bencede şimdilik atmana gerek yok atsanda sadece arama gereci ve microsoft apps gider belle anna gibi parçalı degil tüm bir yazılım
kilic16 Üye TeAmo42' Alıntı: arkadaşım Bende attım flash ı değişen bir şey olmadı yine aynı. Boşuna flash atmış oldum. Genişletmek için tıkla ... Aynen...
TeAmo42' Alıntı: arkadaşım Bende attım flash ı değişen bir şey olmadı yine aynı. Boşuna flash atmış oldum. Genişletmek için tıkla ... Aynen...
[ENGİN] Üye ben belleyı yükledikten sonra fabrika ayarlarından veri sil ve gerı yukle ile format attım tekrar belleyı yuklemedım hicbır sorun yok telde maşallah
ben belleyı yükledikten sonra fabrika ayarlarından veri sil ve gerı yukle ile format attım tekrar belleyı yuklemedım hicbır sorun yok telde maşallah