BeLLe Yeni WidgetLer (.Sis)

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
cok sükür calisti arkadas herhangi bir sorun cikarmadi, bugün ilk yükledigimde telefonda donmalar oluyordu 1-2 seferde bataryayi cikarmak zorunda kalmistim.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

aydogdu_c7

Üye
hiç bi dosyayı silmeden olduğu gibi kurdum widgetları ve hiç bi sorun yok stabil çalışmaya devam FOREVER C7 BELLE :)

• Beğen

dj_v6

Üye

Benim Telefonumdan Bir kaç görüntü. Her Widget Ayrı Ayrı .sis olarak düzenlenmiştir. Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız. Bunu Yapmadan Önce C:/200159c0\themes klasörünü silip yükleme yapın.

arkadaşım öncelikle eline sağlık teşekkür ederim böylebir konu açtığın için fakat ben söylenenleri harfiyen yapmama rağmen şu dijital saatin kuramadım güncelleitirme hatası alıyorum komple sildim themes klasörünü yine olmuyor telefonum hackli yamalar aktif neden olmuyor bi bilgin varmı kurtuluş 40 arkadaşımızın 111.030.0607 sürümünü kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi

Benim Telefonumdan Bir kaç görüntü. Her Widget Ayrı Ayrı .sis olarak düzenlenmiştir. Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız. Bunu Yapmadan Önce C:/200159c0\themes klasörünü silip yükleme yapın.

arkadaşım öncelikle eline sağlık teşekkür ederim böylebir konu açtığın için fakat ben söylenenleri harfiyen yapmama rağmen şu dijital saatin kuramadım güncelleitirme hatası alıyorum komple sildim themes klasörünü yine olmuyor telefonum hackli yamalar aktif neden olmuyor bi bilgin varmı kurtuluş 40 arkadaşımızın 111.030.0607 sürümünü kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dijital saat zaten orjinal versiyonda Yokmu dostum..

a.emre

Üye
Bende yükledim.İlk zamanlar çok güzel çalışıyordu.Fakat şimdi telefonu kapatıp açtıktan 2-3 saat sonra widgetlar kilitleniyor dijital saat bile donuyor.Sıkıntı ne olabilir.

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Bende yükledim.İlk zamanlar çok güzel çalışıyordu.Fakat şimdi telefonu kapatıp açtıktan 2-3 saat sonra widgetlar kilitleniyor dijital saat bile donuyor.Sıkıntı ne olabilir.

Yüklediğin bir programla alakalı olabilir..

Punish3R55

Punish3R55

Üye
C:/200159c0\themes bahsedilen dosyayı xplovrer le bulamadım dosya yonetıcısınden bulamadım pc den tele bakdım yıne bulamadım bende mı anormallık var _? bulamadıgım ıcın dogal olarak guncelleme hatası alıyorum ıvo 777 belle hacklı ????

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
C:/200159c0\themes bahsedilen dosyayı xplovrer le bulamadım dosya yonetıcısınden bulamadım pc den tele bakdım yıne bulamadım bende mı anormallık var _? bulamadıgım ıcın dogal olarak guncelleme hatası alıyorum ıvo 777 belle hacklı ????

C:/Private Klasörü içerisindedir. X-Plore ve Dosya yöneticileri ile görebilirsin.. Pc'de işe yaramaz Bulamazsın.

Punish3R55

Punish3R55

Üye
C:/Private Klasörü var x plore dde gozukuyoda ıcıne gırılmıyo yanında + ısaretı yok o seklı bos klasorlerde yapması lazm degılmı normalde :S:S

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
C:/Private Klasörü var x plore dde gozukuyoda ıcıne gırılmıyo yanında + ısaretı yok o seklı bos klasorlerde yapması lazm degılmı normalde :S:S

Rompacther Programını yükleyip Open4All yamasını aktif edersen Sorunun Hallolur diye düşünüyorum ;)

yasarr35

Üye
arkadaşlar C:/200159c0\themes klasörünü sildikten sonra korktum bi an widgetler gitti diye ama telefonu kapatıp acınca geliyor hepsi geri :)

WanteD_232

WanteD_232

Üye
Gençler bi sorum olacak ... Widget olayını abartıyım derken Orjinal Dijital Saat bozuldu :D
Yani Widget ekle de Saat-Dijital yok.. onu nasıl halledebilirm.. yardımcı olursanız sevinirim..

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Gençler bi sorum olacak ... Widget olayını abartıyım derken Orjinal Dijital Saat bozuldu :D
Yani Widget ekle de Saat-Dijital yok.. onu nasıl halledebilirm.. yardımcı olursanız sevinirim..

bu olması gerek

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gereksiz geldi çoğu. Ama teşekkürler.

Tuzlucam76

Üye
eyvallah hocam dünden beri arıyordum çok sağolasın :)

relling

relling

Üye
Teşekkürler.

matchless

matchless

Üye
n8 de calısmadı telefonla uyumlu degıl dıyor yukluyorm ama wıdget ekle dedıgım zaman lıstede goremıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
widgetler güzel kurması uzun sürdü biraz ama olsun değdi uğraştığıma hava durumu widgeti hatalı yanlız kurulmuyor orjinal widgetlarada ulaşamıyorum daha teli kapatıp açmadım umarım geri gelirler konuyu açan arkadaşa teşekkürler

yoIcu

yoIcu

Üye
hacksiz çalışırmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt