BELLE Xtreme Menu mod Türkçe!

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
BELLE Xtreme Menu mod Türkçe!
BELLE Xtreme Menü Mod Türkçe...

Arkadaşlar Upakulun hazırladığı xtreme menü modunu Türkçe yaptım... BELLE içindir... Anna'da denemedim... Sis dosyasını yükledikten sonra rompatcher'dan OPEN4ALL+ yamasını çalıştırıp add auto yapınız...

AMACI: Bellenin dağınık ve aşağı biriken menüsünü düzene sokmaktır... Çoğu uygulama ve oyun yüklendikten sonra kendi klasörüne gitmektedir... (Mesela oyun yüklerseniz otomatik olarak "Oyunlar" klasörüne gidecektir) Diğer yeri belli olmayan her uygulama yüklendikten sonra Menüde aşağı doğru birikmez "Genel" klasörüne gider... Arzunuza göre klasörlerleri menüden normal bir şekilde yeniden adlandırabilirsiniz...

Ekran Görüntüleri...

.

DOWNLOAD LİNKİ:

• Beğen
Tepkiler: Darqos, marsoy ve Kurtuluş40

serkanet

Üye
güzel bi yama yararlı olabilir isteyenler için ama bellenin menüsünün orjinali böyle değil iphone tarzı herşey dağınık bence dağınık olması daha güzel ama bu yama faydalı olur

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
güzel bi yama yararlı olabilir isteyenler için ama bellenin menüsünün orjinali böyle değil iphone tarzı herşey dağınık bence dağınık olması daha güzel ama bu yama faydalı olur

Bazen o kadar çok uygulama oluyorki nerede ne var karışıyor ve menüde yoğunluk olunca takılma çok oluyor... Bu da bunu bir nevi önlemiş oluyor ama tabiki tercih meselesi

• Beğen
Tepkiler: serkanet
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
super cok tesekkurler arkadas yeni klasorler cok hos olmus.bunun bana profs2 dosyasi gomulecek dosyalarini mesaj atabilirmisin.
tamam ben cikardim dosyalari ama dosya icinde olmayanlari uda dosyasinami atilicak.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
super cok tesekkurler arkadas yeni klasorler cok hos olmus.bunun bana profs2 dosyasi gomulecek dosyalarini mesaj atabilirmisin.
tamam ben cikardim dosyalari ama dosya icinde olmayanlari uda dosyasinami atilicak.

Private ve Resources klasörlerini atman yeterli...

serkanet

Üye
dostum şu büyük saatide sis şekline çevirme şansın yokmu yüklesek gelse widget olarak

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
o önemli değil arkadaşım sen dediklerimi at yeter
ok tesekkurler.

arkadasim senden bir ricam olucak su iv077 un turkce dosyalarini kimden bulabilirim.belco2 dan istedi ama eksik uda dosyasina atilacak turkce doyalarda eksiklik var widget arama gerecinin dosyalari yok.bana tam olarak uda gomulecek turkce dosyalar lazim.ilgilenirmisin.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
ok tesekkurler.

arkadasim senden bir ricam olucak su iv077 un turkce dosyalarini kimden bulabilirim.belco2 dan istedi ama eksik uda dosyasina atilacak turkce doyalarda eksiklik var widget arama gerecinin dosyalari yok.bana tam olarak uda gomulecek turkce dosyalar lazim.ilgilenirmisin.

valla bilgim yok bu konuda

marsoy

marsoy

Üye
BELLE Xtreme Menü Mod Türkçe...

Arkadaşlar Upakulun hazırladığı xtreme menü modunu Türkçe yaptım... BELLE içindir... Anna'da denemedim... Sis dosyasını yükledikten sonra rompatcher'dan OPEN4ALL+ yamasını çalıştırıp add auto yapınız...

AMACI: Bellenin dağınık ve aşağı biriken menüsünü düzene sokmaktır... Çoğu uygulama ve oyun yüklendikten sonra kendi klasörüne gitmektedir... (Mesela oyun yüklerseniz otomatik olarak "Oyunlar" klasörüne gidecektir) Diğer yeri belli olmayan her uygulama yüklendikten sonra Menüde aşağı doğru birikmez "Genel" klasörüne gider... Arzunuza göre klasörlerleri menüden normal bir şekilde yeniden adlandırabilirsiniz...

Ekran Görüntüleri...

.

DOWNLOAD LİNKİ:

eline sağlık çok güzel oldu gerçekten menü toparlandı en azından ya fakat hocam saati ne ettiysem yapamadım eğer zamanın olup rofs2ye atıp rofs2yi uplod edersn sevinirm tekrar tşklerrrr paylaşımların için

mh.

mh.

Üye
arkadaşım ellerine sağlık çok güzel oldu.:oke:

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık çok güzel oldu gerçekten menü toparlandı en azından ya fakat hocam saati ne ettiysem yapamadım eğer zamanın olup rofs2ye atıp rofs2yi uplod edersn sevinirm tekrar tşklerrrr paylaşımların için

Aslında var bi cfw yaptım ama efekt yok baştan söleyim ben ööle uçan kaçan efekleri sevmiyorum pek

portakalmıyım

Üye
Hocam normal beleye direk olarak sis yüklüyoruz değil mi ? birde ingilizcesini paylaşman mümkün mü?

vcihan

vcihan

Üye
kurdum ancak kurarken telefona uyumlu değil hatası verdi.birde nerden çalıştırıyoruz menude icunu falan çıkmadı. rompatcher'dan OPEN4ALL+ yaması da nerede

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
kurdum ancak kurarken telefona uyumlu değil hatası verdi.birde nerden çalıştırıyoruz menude icunu falan çıkmadı. rompatcher'dan OPEN4ALL+ yaması da nerede

Arkadaşlaruyumlu deil diyebilir o problem değil yükleme yapın siz... Rompatcher'i bulamadın mı? Hangi cfw yüklü

eyo18

Üye
kurdum ama beğenmedim yinede emeqıne saglık ama bunu nasıl kaldırıcm?

portakalmıyım

Üye
Hocam normal beleye direk olarak sis yüklüyoruz değil mi ? birde ingilizcesini paylaşman mümkün mü?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

evet direk olarak yukleniyor.keniniz ingilizceye cevi yapabilirsiniz dosyalarin isimlerini degistirin okadar.

----------Eklendi @ 12:23:49 ---------- Yazıldı @ 12:23:14 ----------

kurdum ama beğenmedim yinede emeqıne saglık ama bunu nasıl kaldırıcm?
uygulama yonetisinden kaldirabilirsiniz.telfonu kapatip acin tamamdir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt