Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat1983

Üye
valla paşam her dediğini yapıyorum.yokyokyok olmuyor.istanbul anadolu yakasında varsa tanıdık gidiyim yaptırıyım o derece sinir oldum.ne yaptımsa olmuyo.c kuruorum siliyorum.e kuruyorum .ordada olmuuo siliyorum tekrar C tekrar E beynim sulandı.msnden felan bi şekilde paslaşsak yaparız uygulamalı.ben bydjmy1988225 effect vardı süper bişey onu atmıştım hiç sorun oolmadı.ama onu sildim attım senınkıleri nafile..bana yardım et lütfen...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim bu benim msn adresim [email protected] eklersen yardımcı olmaya çalışırım sana. Merak etme bu efektleri senin tele yapcaz :) tel neydi bu arada fp1 deyildir inş. Fp1 ise biraz karışır işler ama yine yaparız merak etme.

ferhat1983

Üye
nokia n8-00 belle adamsın walla paşam helal sana.olmasada artık oolmuş kadar haz duydum.allah senden razı olsun.

lance.lot

lance.lot

Üye
Yusuf kardeşim sana bişey sorabilir miyim ?

ferhat1983

Üye
buyur paşam [email protected] buda bwnım adresim paşam akşam inşallah qörüşürüz selametle.

diskjokey

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık c7 deolumlu mükemmel

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8-00 belle adamsın walla paşam helal sana.olmasada artık oolmuş kadar haz duydum.allah senden razı olsun.

ne demek kardeşim allah senden razi olsun. Boş vakitlerimde elimden geldiğince açtığım konuları takip edip tum soru(n)ları yanıtlamaya çalışıyorum.

- - - Eklendi - - -

Yusuf kardeşim sana bişey sorabilir miyim ?

Tabiki sorabilirsin kardeşim. Ama zaten birtanesini sordun bile:kop2:

- - - Eklendi - - -

kardeşim eline emeğine sağlık c7 deolumlu mükemmel

rica ederim iyi kullanmalar olsun inşallah.

- - - Eklendi - - -

buyur paşam [email protected] buda bwnım adresim paşam akşam inşallah qörüşürüz selametle.

ekledim kardeşm. Ama ben gece çalışıyorum ona göre. Öğleden sonra 2 den sonra akşam 7 ye kadar açık olurum. Yarın bu saatlerde açık tutucam senin için. Şu efektleri teline yapcaz merak etme. :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
with theme effecti bulamıyorum upload yapacak varmı lütfen

yasirtaha

yasirtaha

Üye
youtube de videosu var ama link bulmadım :(

- - - Eklendi - - -

bizim sitedede bi arkadaş kendi telefonum kendi videom diye bi konu açmış oda aynı efekti kullanıyor ama ona ulaşamadım

- - - Eklendi - - -

okitox diye bir arkadaş anna telefonda kullanmış hatta

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
youtube de videosu var ama link bulmadım :(

- - - Eklendi - - -

bizim sitedede bi arkadaş kendi telefonum kendi videom diye bi konu açmış oda aynı efekti kullanıyor ama ona ulaşamadım

- - - Eklendi - - -

okitox diye bir arkadaş anna telefonda kullanmış hatta

ya gerçekten bilmiyorum kardeşim. Olsa yada bilsem paylaşırım. Sen o arkadaşlara ulaş en iyisi.

ferhat1983

Üye
yusufum sana ulaşamadım bi türlü sana telefonumu bırakıyorum ararsan sevinirim paşam

pusu6600

Üye
yusuf_bey video'da kullandığın temanın linkini verirmisin teman çok hoşuma gittide :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yusuf_bey video'da kullandığın temanın linkini verirmisin teman çok hoşuma gittide :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/metro-revision-pro-premium-by-daeva112-625767.html
buyur kardeş. Çok aradım baya arkalarda kalmışda ama buldum.

• Beğen
Tepkiler: pusu6600

THe_PRoTeCToR

Üye
Yısuf bey yeri değil ama bişey sormak istiyorum. Bi şeffaf digital saat widgeti vardı. Widget bölümünü baştan sona taradım ama bulamadım rica etsem sende varsa şeffaf digital saat widgetleri link yazar mısın ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Yısuf bey yeri değil ama bişey sormak istiyorum. Bi şeffaf digital saat widgeti vardı. Widget bölümünü baştan sona taradım ama bulamadım rica etsem sende varsa şeffaf digital saat widgetleri link yazar mısın ?

inan o tarz widgetleri kullanmam ben o yüzden bilmıyorum. Ama transparan widget dıye ararsan daha rahat bulursun.(transparan, şeffaf'ın ingilzcesi)
[/FONT

THe_PRoTeCToR

Üye
Sağol teşekkür ederim..

maxuma

maxuma

Üye
slm dostum bende 701 var(hack)lı efect dosyası ıcın ındırdıgmız Effects on Disk E.sis yuklenmıyor yerlesık bır uygulama yuklenemez dıyo.bırde telden tema efecktı kapatmak ıcın tema ayarlarında secenek yok.nasıl yapabılırım acaba
(701 kullanan arkadaşlar tema efectını nerdn kapatıyoz)

Üst Alt