effect on disk e yi sildiğimizde efekt dizini geri eski yerine gidiyormu ?
ellerinize kollarınıza sağlık.güzel bir çalışma. bende c7 celle vardı. denedim oldu.
ewet kardeşim kaldırdığın zaman orjinal efektlerine kavuşmuş olursun. Yani z:/effects olarak düzelir eski halini telefonu aldığın(yada flashladığın) günkü efektlerine geri döner. Kaldırma işleminden sonra telefonunu kapatıp aç
----------Eklendi @ 14:38:53 ---------- Yazıldı @ 14:37:51 ----------
rica ederim kardeşim iyi günlerde kullan
teşekkürler sayenizde aklımdaki soru işaretleri gitti. Hemen bir efekt yüklüyorum
tamam kardeşim için rahat olsun yazılımsal hiçbir hata telefona zarar vermez (tabi istisnalar da olabilir ama ben hayatım boyunca duymadım gormedim için rahat olsun. Ki telefonla yatar telefonla kalkarım o kadar yani düşün)

jin hao v4 yükledim. Telefon adam oldu artık![]()
kardeşim telefonunu yazılım atmadan hackledysen rompatcher+ dan yamaları da aktif et installserver ve open 4all yamalarinı. Bi de öyle dene olmazsa yine telefonu hackle kardeşim flash atarak. Çok kolay bişe zaten.
kolay olabilirde teli ilk aldığım zamanlarda bi kere denemiştim tel çökmüştü oysaki herşeyi doğru yapmıştım ta aydına nokia shopa götürdüm en sonunda bu yüzden o işe bi, daha karışmam walla. Artı diğer dediklerini uygulayıp denemiştim zaten bütün yamalar aktif halde dediğim gibi pro kurulmuyor neyse demek ki kullanamıcaz bu effect leri orjinal kalsın bakalım napalım yine de ilgin için teşekkürler.
kardeşim telefonunu yazılım atmadan hackledysen rompatcher+ dan yamaları da aktif et installserver ve open 4all yamalarinı. Bi de öyle dene olmazsa yine telefonu hackle kardeşim flash atarak. Çok kolay bişe zaten.
kolay olabilirde teli ilk aldığım zamanlarda bi kere denemiştim tel çökmüştü oysaki herşeyi doğru yapmıştım ta aydına nokia shopa götürdüm en sonunda bu yüzden o işe bi, daha karışmam walla. Artı diğer dediklerini uygulayıp denemiştim zaten bütün yamalar aktif halde dediğim gibi pro kurulmuyor neyse demek ki kullanamıcaz bu effect leri orjinal kalsın bakalım napalım yine de ilgin için teşekkürler.
krdeşim sen bilirsin tabi ama bende telefona flash atarken defalarca çökerttim ama korkmadım kurcalarken dead flash atmayı da öğrendim. Yani kurcalayarak öğrendim ben.
Telefonun hackli değil galiba anladığım kadarıyla, hackli olması şart walla kardeşim yoksa zaten yüklemiyor hata veriyo.
----------Eklendi @ 23:24:54 ---------- Yazıldı @ 23:18:09 ----------
eline saglık ama guncelleme hatası verıyor yuklerken.YAZILANLARIN HEPSINI YAPTIM AMA HATA VERIYO
hmmm kardeşim cfw mi kullanıyorsun sen?
Sorun da burada olabilir zaten. Kullandığın cfw de zaten yüklüdür bu dosya(sonuçta 2 tane dosya yüklüyorsun biri manifest dosyası) ve bu dosya önceden yüklüyse yapabileceğin iki şey var.
1- effects klasörlerinden bir tanesini E: içerisine kopyala(genelde uygulannan mod buraya uygulanıyor)
ya da
2-o şekilde kullanmaya devam etcen. Yapcak bişey yok.
n95 oluyormu bu
efektler süper teşekkürler dostum c7-00 belle de sorunsuz çalışıyor..
Teşekkürler. Çok aradım dı buldum sonunda![]()
slm beyler bende c6-01 var symbian belle yükledim fakat tema efektleri yok ve bu konularda hiçbir bilgim yok yardımcı olabilecek warsa tl versin arim lütfen yardımcı olursanız sevinirim
install serveri aktif etdim ve ckardeşim norton ile hack yaptysan rompatcher ile installerserver.rmp yamasını etkinleştirmiş olman lazım ancak o zaman yükleme yapabilirsin. Ama en iyisi hackli yazılım flashla çünkü en garantilisi bu. Hemen hemen Her telefon icin hackli yazılım bulabilirsin forumumuzda.
ys/bin dosyasina install server ekledim telefon hacklendi bu proqram haric her sey sorunsuz kuruluyor flas atmak istemiyom gecen sefer tel gitmisdi