Kardeşim ellerine sağlık eminim güzel olmuştur ama benim sormak istediğim ortalama 2 haftadır bununla uğraşıyorum ama bir türlü beceremiyorum kaza ile bir sefer aktif edebildik effecti bidahada edemedik indirdiğim dosyalardan sadece döküman dosyaları çıkıyo bunları kurmam için herhangi bir dosya yok bunların içinde sana zahmet bana yardımcı olursan çok memnun olurum en azından uykusuz gecelerimi kurtarırsın şimdiden tşk.......
daha önce kurtulus abinin sis halindeki tema efekti dosyalarından herhangi birini yada herhangi bir şekilde tema efekti yüklemeye çalıştıysan, önce uyg.yntici den onu/onları kaldır. Eğer daha önce buna benzer bi denemen olduysa kesinlikle bu hatayı alma sansın çok yüksek kardeşim.
tamam kardeşim ben başka bir yoldan yaptım. Hatta arkaşadın paylaştığı effects lerin çoğusunu birleştirdim manyak bir efekt oldu toparlim bi maxicepe paylaşıcam benim yaprığım effects i .. Maksat sofrada tuzumuznolsun
Herşeyi yapıyorum fakat başka tema seçtiğimde durmadan işlem yapılıyor diyo takılıyo sonra tuş kilidi olunca işlem bitmiş fakat değişen tema efeck fln yok
Herşeyi yapıyorum fakat başka tema seçtiğimde durmadan işlem yapılıyor diyo takılıyo sonra tuş kilidi olunca işlem bitmiş fakat değişen tema efeck fln yok
kardeş rica edersem zoom effectleri fp1e göre düzenleyebilirmisin fp1de 142 dosya var bellede ise 119 dosya var onun için olmuyor rica edersem yeniden düzenlermisin
ayfon efektlerine benzer efektin adı zoom efekt v2 yi tavsiye ederim. Ama bu hatayı ya orjinal yazılımda yada hackli ama bu modun önceden uygulanmış olan cfw sini kullananlar alır. Kullandığın cfwnin özelliklerini kontrol et. Efekt yolu ayarlanmışmı! Eğer ayarlanmışsa direk effects klasrünü ayarlı dizine atman yeterli (genelde "E:/EFFECTS/" şeklindedir.
ben telefonumu sözde hackledim galiba... kurulum hata alıyorum. 701 - FP1
1. Norton ile karantinadaki dosyaları restore yaptım
2. rom patcher ile open4all + install server RP+ ile install server 1.7 RP+ add auto apply
şimdi unsigned uygulamalar yükleniyor lakin widget ler olmuyor. yardım edebilirseniz sevinirim
ben telefonumu sözde hackledim galiba... kurulum hata alıyorum. 701 - FP1
1. Norton ile karantinadaki dosyaları restore yaptım
2. rom patcher ile open4all + install server RP+ ile install server 1.7 RP+ add auto apply
şimdi unsigned uygulamalar yükleniyor lakin widget ler olmuyor. yardım edebilirseniz sevinirim