[Belle Refresh] The Adventures of Tintin HD 1.0.1 Symbian^3 Signed

achambo

Üye

evet ama çok fazla oynamadım yani fazla ilerlemedim daha, belki ilerleyince sorun çıkarmı bilmiyorum şu anda sorun yok

- - - Eklendi - - -

1gb diyorsunda bu yüklediğimizde zaten 870 mb filan

ama sonuçta oyundaki bir bölümden sonra açılmıyor. save bulabilen var mı peki

RASKOD

Üye
signed olanı beyaz ekranda kalıyor neden ..telefonum hacksız nokıa c7 refresh

RASKOD

Üye
nasıl yapılıcak peki

RASKOD

Üye
tamam teşekkürler çok sağol

ben indirdim nokia n8 kullanıyorum belle refresh oyunu yükledi fakat açılıyor gameloft dan sonra paramount reklamı başlar başlamaz donup ekranı kapatıyor.. neden olabilir ?

telgraf çekme sahnesini geçen var mı?

şimdi oyunu yükledimde 1000 mb bişey diyo onu napıcam ? Sonra oyundan atıyo bu arada dosyalar e de

bi baksanıza internet mi olması lazım hata veriyo eger internetle dosyayı yüklemezsem oyun hata veriyor

bi baksanıza internet mi olması lazım hata veriyo eger internetle dosyayı yüklemezsem oyun hata veriyor

dostum zaten 1gb paket olarak indiriyorsun indirdiysen dosyaları e ye çıkart sonra unsigned olan sis dosyazsını kur...

abi yapdiğim şeyi soyluyorum oyunu ındırdım winrardan eye çıkarttım ve oyunu yükledim unsıgnedı 1000mb freeli bişey söyledi

bilemiyorum bende birşey söylemiyor

oyun hakkında bilgi ve izlenimlerim:
oyun açılmıyorsa arkada çalışan uygulamaları kapatıp tekrar deneyin bende olumlu sonuç veriyor.

Birde telgraf bölümü var orayı geçemeyen arkadaşlar noktalara bir kere vuruyoruz ve çizgilerin üzerine vurup biraz bekliyoruz ve görev tamamlanıyor.

En uyuz olduğum bölümde tam anahtarı aldım derken farenin anahtarı çalması oldu, yarım saat peşinden koşturdu

Teşekkürler, ama deneyeceğimi sanmıyorum.