Belle Refresh Müzik oynatıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh Müzik oynatıcısı
Merhaba arkadaşlar Refresh teki müzil oynatıcısını pek beğenmedim sizlerin düşüncesinide merak ettim.Bu arada birşey farkttim muhtemelen birçoğunuz farketmiştir zaten kulaklık ile müzik dinlerken çok ses verirseniz (Duyma Problemine Engel Olmak istiyorsanız Uzun Süreli Yüksek Ses Müzik Dinlemeyin) Yazısı ile Karşılaşıyosunuz ilginç...

MaxipmaN

Üye
albüm resmi tam ekran değil yanlar boş az bişey ve en ekrana dokunduğumuzda ses seviyesi çıkmıyor sinir bozucu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bence güzel önceden seçeneklerden girdiğimiz bölümlere şimdi üstte kısa yollar eklenmiş daha iyi olmuş

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Ben tasarım olaraktan hiç mi hiç beğenmedim bence göze hitap etmiyo internet tarayıcısı gelişmiş fakat onunda ara birimini beğenmedim ayarlar bölümü fln hoş değil

benighted

benighted

Üye
ekrana dokununca ses kontrolu cikmamasi haricinde bence daha guzel olmus kullanim kolayligi gelmis album sarki sanatci secimini menuden degilde slide gecisle yapabiliyorsun birde muzik bilgilerini duzenleyebilseydik guzel olurdu

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ben bu refreshi baya beğendim müzik çaları falan. Parmak hareketiyle müzikler değişebiliyor bu arada

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben bu refreshi baya beğendim müzik çaları falan. Parmak hareketiyle müzikler değişebiliyor bu arada

o belleye geçince oluyordu zaten. Ama arayüz berbat. Albüm kapaklarını kaydırma bölümüde yok :(

anadolumm

Üye
ekrana dokununca ses kontrolu cikmamasi haricinde bence daha guzel olmus kullanim kolayligi gelmis album sarki sanatci secimini menuden degilde slide gecisle yapabiliyorsun birde muzik bilgilerini duzenleyebilseydik guzel olurdu

+1 :oke: ses ayarının gelememesi dışında beğendim

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Müzik çalara şarkı arama seçeneği eklemişler mi.? önceki sürümlerdeki müzik çalarda en büyük problem buydu bence :D inş düzeltmişlerdir :D

akinorta

Üye
tasarım çok kötü. Fakat şarkı sözü desteği güzel. .lrc uzantılı ve mp3 ünüz ile aynı dosya ismine sahip şarkı sözü dosyanızı aynı klasöre atın.

• Beğen
Tepkiler: benighted ve FastBreaker

burakkk97

Üye
tasarım çok kötü. Fakat şarkı sözü desteği güzel. .lrc uzantılı ve mp3 ünüz ile aynı dosya ismine sahip şarkı sözü dosyanızı aynı klasöre atın.

çok geç kalındı bu özellik için 5800da vardı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

örnek dosya atarmısın

karasahinemre

Üye
minilyrics programını indir sözleri bul ordan

benighted

benighted

Üye
bunu bilmiyordum ogrendigim iyi oldu sarki sozu icin sirf tunewiki kullaniyordum.ayrica tasarim tabiki kisisel birsey bence guzel benim icin en onemlisi kullanim kolayligiydi o da fazlasiyla saglanmis.ses kontrolu disinda.

u_cosar

u_cosar

Üye
Merhaba arkadaşlar Refresh teki müzil oynatıcısını pek beğenmedim sizlerin düşüncesinide merak ettim.Bu arada birşey farkttim muhtemelen birçoğunuz farketmiştir zaten kulaklık ile müzik dinlerken çok ses verirseniz (Duyma Problemine Engel Olmak istiyorsanız Uzun Süreli Yüksek Ses Müzik Dinlemeyin) Yazısı ile Karşılaşıyosunuz ilginç...

evet çok saçma bir yazı belki ben yüksek ben sesle dinlemek istiyorum :D

theseusx

theseusx

Üye
E6 ya güncelleme yaptım fakat dediğiniz gibi müzik çalarda herhangi bir değişiklik olmadı eskisi neyse o devam ediyor.

anlamamki

Üye
klasör klasör çalma özellik geldimi acaba?geldi ise nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt