Belle Refresh HACKLENDİ !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle Refresh HACKLENDİ !
C6-01 i refreshe güncelledim ama ne hacklenebiliyor ne de modlanıyor :off: flash atmak istemiyorum. Resmen telefon bana yabancı geliyor :D ARTIK BU REFRESH'İ ELDEN GEÇİRMENİN ZAMANI GELDİ BENCE

azrock

azrock

Üye
Norton yöntemi ile hackledim. Tek yapabildiğim sertifikasız uygulama yükleyebilmek.:aha:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bncede

- - - Eklendi - - -

bncede

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arslanla

arslanla

Üye
Hack i nasıl geri aldınız?

arslanla

arslanla

Üye
Yeniden hacklemek için hacki geri almak gerekiyor mu?

arslanla

arslanla

Üye
Güncellemeyi yaptım rompatcher yamalar aktif ama unsigned uygulama yüklenmiyor şimdi yeniden hacklemek için hacki geri almam gerekiyor mu?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hack olmuyor artık sorunda o işte :(. Aynılarını yeniden yaptım ama yine unsigned yüklenmiyor

arslanla

arslanla

Üye
dolby yok, yeni görev yöneticisi yok,yeni klavye yok bari hack e dokunma ama yakında bu sürüm de hacklenir herhalde...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nsekiz burada doğru söylemiş AMA BİZ HACK'E ÇOK ALIŞTIK :)
Güncelleme başarılı arkadaşlar. Cfw yapılamaması telefonun hacklenmemesi güncellemenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hack yasal mı sizce? Nokia'ya kızmamak gerek aslında doğru olanı yapıyorlar. Yinede bir çözümün bulunacağını düşünüyorum.

Güncellemeye gelince tek sıkıntı tarayıcının forumdaki performansı. Aşağı doğru kaydırırken takılarak iniyor. Diğer sitelerde böyle bir sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
azrock

azrock

Üye
Arkadaşlar daha orada Hack yapmadığım için öyle demiştim. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Herkes unsigned uygulama yükleyebildiğimi sanmış.:nono:

MaxipmaN

Üye
soft at hack yükle

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu güncellemeyi kurmadan önce hacki kaldırmamız gerekiyormu acil cevap verin lütfen :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hayır ben hackliyken yükledim.

- - - Eklendi - - -

yüklemez olaydım :)

MaxipmaN

Üye
tarayıcı forumda kasıyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt