Belle Refresh bıktırdı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh bıktırdı !
Evet arkadaşlar önceki konularımda da bahsetmiştim. Belle Refresh pişmanlıktır diye. Arkadaşım yayınlıyorsunuz bir güncelleme. İyi güzel hoşta şu sorunlarınızı bir halledin artık. Tarayıcı sürümü sözde 8.3 sözde çok hızlı. Refreshi bir saldınız başımıza tarayıcının içine ettiniz. Webdeyken tarayıcı donuyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Sürekli bunu yapmaktan sıkıldım ya. Çoğu Symbiancılar bu sorunu yaşıyorlar. Acil çözüm bulunmalı. Nokia böyle kurtaramaz kendini. Symbianı resmen gereksiz bir çöp haline getirdiler. Yazık...

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Teselli yolu s40 lardan iyiyiz :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
web de kesinlikle opera mini kullan.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
s40 lar takır takır internete giriyor ama donmaksızın. Biz nelerle uğraşıyoruz.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
opera mobile yada mini kullanın. Kendi tarayıcısınin ne artısı var?

MDymz

Üye
işcep ve bir çok uygulamam gitti yüklenenler arasında görünmesine rağmen menüde yok ve açılmıyor.yani son güncellemeni doğrdu düzgün yap bari nokia

yaren_dede

yaren_dede

Üye
uygulamaların görünmesi için uygulamaları tekrar yükleyebilirsin tabi uyumlu ise

hizan

hizan

Üye
Evet arkadaşlar önceki konularımda da bahsetmiştim. Belle Refresh pişmanlıktır diye. Arkadaşım yayınlıyorsunuz bir güncelleme. İyi güzel hoşta şu sorunlarınızı bir halledin artık. Tarayıcı sürümü sözde 8.3 sözde çok hızlı. Refreshi bir saldınız başımıza tarayıcının içine ettiniz. Webdeyken tarayıcı donuyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Sürekli bunu yapmaktan sıkıldım ya. Çoğu Symbiancılar bu sorunu yaşıyorlar. Acil çözüm bulunmalı. Nokia böyle kurtaramaz kendini. Symbianı resmen gereksiz bir çöp haline getirdiler. Yazık...

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

arkadaşım sen anlaşılan refresh yazılımını naviden yada suite den yüklemişsin.

bu donmalar normal insanlar o kadar uğraş veriyor cfw yapmak için ve en iyi performansı yakalamak için, onları yükleyip denedinimi donma varmı hız nasıl diye.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Şu an zaten refresh cfw kullanıyorum. CFW'sizde aynıydı CFW'lide aynı.

hizan

hizan

Üye
Şu an zaten refresh cfw kullanıyorum. CFW'sizde aynıydı CFW'lide aynı.

cfw li aynı olamaz çünkü cfw yapan arkadaşlar teli hızlandırıyorlar ve net biraz daha hızlı oluyor.

Dereck

Dereck

Üye
Malesef aynı tarayıcı sorunu bendede var N8'de 20-25 dk sayfalarda gezindikten sonra telefon komple donuyor. Tarayıcı hafızasını E'ye almama rağmen durum böyle nedense.. Ben UC Browser kullanıyorum gerçekten süper özellikleri var..

MaxipmaN

Üye
hack yokken 2 hafta kullandım bir kere donmadı maxicepte çok donuyor bilginize ayrıca telefonun hackliyse opera mini ve mobilenin fast mod yapılmış olanları indir forumda var kendi tarayıcısının tek artısı videoları daha hızlı ve kaliteli açabilmesi başka artısı yok

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Anna tarayıcı neredeyse sorunsuzdu.Hiç sorun yaşamadım yani.Ama belle refresh bıktırdı.Bana illa operayı kurdurttu :D

blackcemre

Üye
Anna Tarayıcısı şimdiye kadar en sorunsuz olan tarayıcısı Belle Refresh'e portlayabilir miyiz?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Sürümler farklı :) Yani Anna tarayıcısını Refreshe portlamak bir nevi win8 e fifa 2000'i kurmak gibi bişey :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
İnternet donma sorunu bütün belle refresh yazılımında vardır Cfw ile uzaktan yakından alakası yoktur ve bu sorun hızlandırmakla falan düzelmez .. O telefon bu telefon diye ayırmak hatadır. Ufak bir güncelleme ile bu sorun giderilebilir. Fakat nokia Lumia serilerinden bize vakit ayırmıyor.

blackcemre

Üye
İnternet donma sorunu bütün belle refresh yazılımında vardır Cfw ile uzaktan yakından alakası yoktur ve bu sorun hızlandırmakla falan düzelmez .. O telefon bu telefon diye ayırmak hatadır. Ufak bir güncelleme ile bu sorun giderilebilir. Fakat nokia Lumia serilerinden bize vakit ayırmıyor.
Nokia Online desteğe hep soruyorum douyor diye yazılım tekrar yükleyin diyor.Sorunu gidermiyorlar?

- - - Eklendi - - -

İnternet donma sorunu bütün belle refresh yazılımında vardır Cfw ile uzaktan yakından alakası yoktur ve bu sorun hızlandırmakla falan düzelmez .. O telefon bu telefon diye ayırmak hatadır. Ufak bir güncelleme ile bu sorun giderilebilir. Fakat nokia Lumia serilerinden bize vakit ayırmıyor.[/QUOTEAnna Tarayıcısı şimdiye kadar en sorunsuz olan tarayıcısı Belle Refresh'e portlayabilir miyiz? ]

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bendede donuypr bataryayı çıkarmak Zorunda kalıyorum

larten123

larten123

Üye
ben cfw kullanıyorum kasma donma olayı yok ta bende de bu web sayfası wml falan açılamadı diyo örneğin live.vodafone.com a grince böyle diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...