Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

bozkurt95

Üye
gelirse yükleriz gelmezse bekleriz ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
helebi gelsin caat diye yüklmeyen :D

marsharun

marsharun

Üye
tabi pazartesi gelebilir. yarın gelebilir. olmadı 8inde gelebilir tabi ihtimal dünyası. olmadı şubatın ortasına kadar kesin gelir canım

Toros542

Toros542

Üye
Ya millet bu kadar yoruma bu kadar strese ne gerek var anlamıyorum.sonucta bu yazılım er ya da gec gelecek.gelsin bi kullanalım görelim ondan sonra su degerli yorumlarınızı yazın iyisiyle kötüsüyle.bosuna bu stres bosuna.yine söylüyorum bu yazılım tıpkı anna yazılımı gbi gec gelecek benden söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4317744' Alıntı:
Bekleyin ya. Şuan nokia genel müdürlüğnündeyim. Belle işleri müdürünün odasında "Belleyi çıkar" butonu var. O düğmeye basmaya çalışıyorum şuan. 10-15dk ya çıkar.
Hadi bas artık.

must!!

Üye
cxc

onuralp04

onuralp04

Üye
Ya millet bu kadar yoruma bu kadar strese ne gerek var anlamıyorum.sonucta bu yazılım er ya da gec gelecek.gelsin bi kullanalım görelim ondan sonra su degerli yorumlarınızı yazın iyisiyle kötüsüyle.bosuna bu stres bosuna.yine söylüyorum bu yazılım tıpkı anna yazılımı gbi gec gelecek benden söylemesi.

arkadaşlar dun nokia destek bolumune mail yazdim bugun bana donduler benim sordugum konu onlar ile ilgili deildi. karşımdaki bayana ben belle ne zaman gelecek şeklinde bir soru sordum. bana tarih vermedi. ama sabredin çok yakın bir zamanda kavuşacaksınız yalnız söyle bir durum var dedi. ellerinizdeki makineler parti parti uretimli olduğu için bir arkadasınıza guncelleme gelir neden bana gelmedi şeklinde telaş yapmayın uretime göre guncelleme gelecegini soyledi. kadının konusma şekline gore sanki 1 kaç gun gibi geldi bana yani yarın veya 8 inde şekline gibiydi bilginize.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yazıyo yazıyo suitede belleye güncelleyin yazıyo :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Tahminlerimiz kısmen doğru çıktı arkadaşlar :D

matchless

matchless

Üye
sımdı kurtulus abi bende senın belle yuklu :) ne dersın orjınalını yuklıymmı ? bı fark yoksa hıc ugrasmıym bıdaha onca uygulama program ve hack muhabbetı uzun suruyo cunku

bacher

Üye
symbian belle şuan geldi ve yükledim............

pRime.

pRime.

Üye
en iyi tahmin buydu bir günle kaçırdı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birgunle degil saat farkiyla kacirdik :naughty:

Esendağlı