Mustafa abi çaktın telefona Belle'yi senin tuzun kuru tabi, bizim daha çakma belle'miz bile yok o yüzden sabırsızlanıyoruz.ne kadarda meraklı varmış.
Mustafa abi çaktın telefona Belle'yi senin tuzun kuru tabi, bizim daha çakma belle'miz bile yok o yüzden sabırsızlanıyoruz.
Mustafa abi çaktın telefona Belle'yi senin tuzun kuru tabi, bizim daha çakma belle'miz bile yok o yüzden sabırsızlanıyoruz.
Tuzumuz kurudu yeni tuza ihtiyacımız var 
yeni update neymiş pekiaz once nokia suitte bir update gordum ama sonuc yine hayal kırıklığı
İnşallah abi güzel dileğin için sağol.sağlıklı gelsinde problem yaşamayın
Yok artık o kadar da değil. Sonuçta telefon işimizi görüyor tabi ha anna ha belle... Biz sadece görsel olarak biraz değişsin istiyoruz.ƒℓα[χ]ℓу;4317543' Alıntı:Doğru ama belle geldiği zaman "Bumuydu belle" diyerek kafanı duvarlara vurma sakınTuzumuz kurudu yeni tuza ihtiyacımız var
![]()

yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı
akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu 

ürün kodunun bir önemi yok siz nokia suite ten yüklediğiniz için size öyle geliyo. herhangi bir ülkeye çıkar çıkmaz belle yüklemek zor bişey değil önmli olan çıkması. tabi sizin tercihiniz hangisinden yana olur onu bilememşunu anlamıyorum bu anna belle carla hepsi sonuçta aynı işi görmeyecek mi anna yokken gelse ne güzel olur diyordunuz şimdi de belle yi bekliyorsunuz sonra carla yı beklemeye
başlayacaksınız. Yorumlara bakıyorum şu gün gelecek yok bugün gelecek bend n8 kullanıyorum v ne zaman ovi suitte güncellemeyi börürüm o zaman yüklerim. Teli hackleyip riske girmem şu da bir gerçek güncelleme şimdi yayımlansa siz yine de yükleyemeyeceksiniz çünkü ürün koduna göre alabileceksiniz güncellemeleri