hakan_710
Üye
nokia genelde perşembe günleri upload yapıyor. bence perşembe gününden önce beklemeyin derim.
çarşamba deil miydi o yaa? herneyse ben bu nokia nin anna sini belle meden uyuyamaz oldum. Hergün servise gidicem inat değil mi
nokia genelde perşembe günleri upload yapıyor. bence perşembe gününden önce beklemeyin derim.
Aşağıdaki bu yazının sizce aslı var mı?
belle için üzücü bir haber
arkadaşlar nokia servisinde bir arkadaş bellenin türkiye geliş tarihi olarak en erken mart ayının ikinci haftasi olarak belirtmiş nokia yazılımını türkiyeye geç vermesinin sebebi satış grafiklerinin iyi olmasıymis öncelik pazarın düşük olduğu ülkelermis. Bunları duymak beni çok sarstı
yok sa ne olur bilinmez.Habere itibar etmedim lakin yinede bir tedirginlik olmuyor değil. Son dakika golü yemeyelim de...ƒℓα[χ]ℓу;4317321' Alıntı:Yalan haber. Martta çıkarmaz yayok sa ne olur bilinmez.
Hele bi gelsinde ağam, ondan sonra şurası şöyle burası böyle diyelim tek.ya bu kadar abartmayin bu belle konusunu. Gelincede surasi soyle,bu niye boyle muhabbetleri havada ucacak.
mart'a sarkmaz nokia türkiye bile birkaç güne duyuracağız dedi..o birkaç güne martı da katıyorlarsa artık bilmem![]()
askeri mantık var bunlarda..

Eğer marta sarkarsa artık kaç tane Belle konusu daha açılır Allah bilir.ƒℓα[χ]ℓу;4317415' Alıntı:Bir tane üye var. Amcası fabrikada çalışıyormuş. Martta gelirmiş.![]()
amacım kimseyi aşağlamak değil lakin koskoca nokia elin işçisine mi söyleyecek yalan haberlerden bıktım artık!Aşağıdaki bu yazının sizce aslı var mı?
belle için üzücü bir haber
arkadaşlar nokia servisinde bir arkadaş bellenin türkiye geliş tarihi olarak en erken mart ayının ikinci haftasi olarak belirtmiş nokia yazılımını türkiyeye geç vermesinin sebebi satış grafiklerinin iyi olmasıymis öncelik pazarın düşük olduğu ülkelermis. Bunları duymak beni çok sarstı
çok heyecanlıaz bekleyin servisteyim Şimdi bakalım ne diyecekler 6 kişi var

az bekleyin servisteyim Şimdi bakalım ne diyecekler 6 kişi var
az bekleyin servisteyim Şimdi bakalım ne diyecekler 6 kişi var
Hadi Hakan öğle arası girecek şimdi...az bekleyin servisteyim Şimdi bakalım ne diyecekler 6 kişi var