BELLE ne getirdi. 'Şıklık0,Kullanışlı,Yeni,Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
BELLE ne getirdi. 'Şıklık0,Kullanışlı,Yeni,Hızlı
arkadaşlar malumunuz ana sayfa artık belle doldu bu anı ölümsüzleştirmek istedim işte konuma giriş yaparken ana sayfamıızın ölümsüzleştirilmesi gereken anı :ehe

evet bu resmin ardından öncelikle hem sızıntıdan orjinale geçiş yapanlar hemde yeni yükleyecek olanlar için lafı uzatmayıp şunları söylemek istiyorum ki orjinal belle son derece hızlı stabil ve de yenilikçi. dikkatimi çeken sızıntı belle kullananlar için söylüyorum kartvizit de ve mesaj klasörlerinde bir kaç değişikliğe gidilmiş şimdilik dikkatimi çekenler bunlar. gelelim anket soruma uzun bir süre belle kullananlar(malum sızıntı yükleneli baya oldu) daha kesin cevaplar verecektir eminim ki bu ankete c6-01 ciler ise şimdiden belkide bu sorunun cevabını yakalamıştır. benim düşüncem belle şıklıktan öte yine bir vakit sonra sıkacak bir arayüze sahip ama yenilik elbette çok tabi android'den aşina olduğumuz üstten aşağı inen paneli de sayarsak önemli yenilikler var. ama benim düşüncem bu panel bile bir noktadan sonra kullanımı kolaylaştırmaktan öteye gideme di zira tam anlamıyla şıklık değil daha verimli bir kullanım sunmuş diyorum ben belle niye mi kolayca wifi ye ulaşacak sessiz moda geçebilecek ve de bul gereci ile aradığınızı hızlı bir şekilde bulabileceksiniz. sizinde düşüncelerinizi almak ve bu belle konusunu tek bir çatı altında konuşmak istiyorum. iyi forumlar (h)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Zaten konuşulmuyor mu? Şu an o kadar fazla konu varki...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
daha yükleyemedim görcez bakalım

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Zaten konuşulmuyor mu? Şu an o kadar fazla konu varki...

haklısınız ama bu daha kapsamlı hemde yeni yükleyenler ve de önceden yükleyenler için konuşma fırsatı yaratan bir konu en azından bellenin en çok ne kattığı yönünde bir fikir oluşur diye düşündüm ayrıca bu konuyu silerseniz çok sevinriim zira asıl konum anketliydi bu değil diğeri doğru olan düzenlemiştim ama bu da kalmış şimdiden teşekkürler eğer gereksiz olduğunu düşünüyor iseniz diğer konuyu da silebilirsiniz kolay gelsin iyi forumlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynı konuyu neden iki kez açma gereği duydun ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Aynı konuyu neden iki kez açma gereği duydun ?

iki kez açmadım emre yukarda belirttim asıl anketli açacaktım ama yanlışlık yaptığımı farkettim geri tuşuna bastım bu da açıldı ama o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt