PriZm
Üye
tam tersi olması lazım
Bilmiyorum ama en azidan nexus vasat .s2 deki o hiz , o akis , o rahatlik nexusta yok. Kasim kasim kasiyorum resmen kendimi . Ama kamerasi ve ekran cozunurlugune lafim yok onlar muthis
Ha onu kasttettin senniphone 4 u hemen kirmaliyim !
tam tersi olması lazımarkadaşta s2 var gingerbread yüklü benim telefon solluyor onunkini oyunlar hariç
----------Eklendi @ 22:03:51 ---------- Yazıldı @ 22:03:33 ----------
keşke format atmayı custom rom yüklemeyi deneseydin.ben sana söyleyeyim Nexusu satarak hayatının hatasını yaptın bence
Olum o vakit adam bana cakma nexus satti demek (!)
sana yan sanayi nexus gelmiş galibaKac kere denedim alicim2-3 kere custom rom attim yine ayni . Net performansi haric herseyinden memnunum iphonedan nexusa gore
sana yan sanayi nexus gelmiş galibaneyse napalım herkez mutlu olduğu telefonla yaşasın.
Şimdi kafam karıştı hangisi iyi
Olabileernolursa olsun kamera ve ekran harici s2 daha iyi
Şimdi kafam karıştı hangisi iyiS2 mi İphonemi?
su an hangi iki cihaz kullanirsin desler 1) 4s 2) s2
zaten bunu desen karşındaki kişi susup kalır
Hava atıcaksan en iyisi beyaz IPhone 4s bence çünkü en bilinen pahalı telefon.Millet diyor ki: "Vay anasını adamdaki telefona bak!" biliyorum.Çünkü bende böyle diyorum ama Galaxy SII yi millet fazla bilmiyor Anneme sorsam bu hangi telefon diye IPhone u bilir ama S2 yi bilmez..
hadi ben kaçtım zaten bütün forum bizim muhabbetimizi izliyor aşağıya bak
menü tuşuna basılı tutmayı dene istersen?arkadaslar anna da acık uygulamara bakıyodum ama belle de bulamadım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?