[ BELLE ] Mesajlaşma Baloncuk Renkleri

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sadece css klasörü atılacak rofs2 veya rofs3 içine ben soft update ile yükledim isteyen flaş da atabilir

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
c6-01 de sadece css yi mi atmamız gerekyo anlamadım ben. c/resorurce/messaging/CSS ye atmm telefonuda yeniden başlattm ama olmadı bende

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
mustipa

mustipa

Üye
soft uptade nasıl oluyor

mustipa

mustipa

Üye
o dediğinide yaptım telefon açılmıyor nokıa yazısı geliyor geri kapanıyor telefon

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
mustipa

mustipa

Üye
nasıl yapıyorsun bana anlatırmısın belki ben yanlış yapıyorumdur

mustipa

mustipa

Üye
dead at ne demek ve nasıl yapılıyor

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye

firmware içine atarak flash atacaksın

bi sonraki cfw ye kullanırız bunu o zaman :) sadece mesaj baloncukları için flash atmak biraz zahmetli olur . yinede teşekkürler kardes :)

emre.koc

emre.koc

Üye
resimler normalde de varmı arkadaşım bu bilgi lazım bana ? (kartvizit resmi)

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
hocam yükledim teşekkür ederim. meogo style yükledim. Fakat kişi resimleri gelmiyor yani hep aynı resim gözüküyor. Normal biri ararken çıkan resim. Onu nasıl duzeltirim?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
klasör içindeki unknown adındaki resmi silip öyle denemek olumlu sonuç verebilir ben denemedim ama bilgin olsun

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
olabilir. fırsat bulunca dener bilgilendirim.

koray777

koray777

Üye
ferzan stili uyguladım ama daha mesajlaşmak kısmet olmadı o yüzden nasıl görünüyor daha yorum yapamıyorum. Zaten mesaj hakkım yok mesajlaşçak kimsem de yok :D Öyle ya da böyle verilen bi emek ve paylaşım var, teşekkürler.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ferzan stili uyguladım ama daha mesajlaşmak kısmet olmadı o yüzden nasıl görünüyor daha yorum yapamıyorum. Zaten mesaj hakkım yok mesajlaşçak kimsem de yok :D Öyle ya da böyle verilen bi emek ve paylaşım var, teşekkürler.
rica ederim güle güle kullan

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
birgün sevgilin olursa çok kullanırsın

Vasiyetim

Üye
kişi resimleri gelmiyor bir eksiklik var sanırım rehberdeki kişilere atanan resimleri çekmesi lazım buraya ama bağlantı sorunu var gibi çekemiyor resimleri ...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar o kadarına da bilgim yetmez

Üst Alt