[ BELLE ] Mesajlaşma Baloncuk Renkleri

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
[ BELLE ] Mesajlaşma Baloncuk Renkleri
Merhaba Değerli Maxicep Üyeleri Belle Fp2 kullananlar artık mesaşlaşma balocuk renklerinin aşağıdakilerden herhangi birini seçerek yapabilirler

birinci mesajlaşma stili kendi çalışmam sonucu ortaya çıkan stil gelen mesajlar mavi renkte giden mesajlar ise yeşil renk baloncuk içinde olacak şekilde ayarlanmıştır diğer iki çalışma ise iphone görünümü ve meego görünümlü olmak üzere 3 çeşit mesaşlaşma stili konuda yer almaktadır...
Aşağıda vereceğim dosyaları rofs2 veya rofs3 içine atarak flash attıktan sonra kullanabilirsiniz

DOSYALARIN YAZILIM İÇİNDE ATILACAĞI YER >> Resource/messaging/css

BU BENİM KULLANDIĞIM VE HAZIRLADIĞIM MESAJLAŞMA STİLİ

BU İPHONE GÖRÜNÜMLÜ MESAJLAŞMA STİLİ

BU MEEGO GÖRÜNÜMLÜ MESAJLAŞMA STİLİ

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: klavyeci, Silinen Üye 2149105 ve n000k

Remember Me

Remember Me

Üye
:tşk: usta

tempestshine

tempestshine

Üye
Fp2'li olanlar yaşadı demek.Bu baloncuklar güzel de flaş gerekmese harika olur :) Emeğine sağlık :oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
olur hepsi için olur sadece png olanları atın yeter

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ben diğer modellerde test etmedim arkadaşlar fp2 li olanların hepsinde garanti çalışır diğer modellerden denemek isteyen varsa denesin bilgi versin ona göre başlık değiştirilebilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Css değişecek sadece olmaması için bir sorun yok fakat kişi resimleri için dosya gerekebilir sadece resimleri denesek çalışabilir.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
konu başlığı değiştirildi bütün belle cihazlar için oldu :D

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
c6 01 için de sadece css yi değiştirsek olur di mi hazır bi cfw kullanyrm

mustipa

mustipa

Üye
benim tel açılmıyor flashtan sonra neden acaba

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi yapınca mı oldu ?

mustipa

mustipa

Üye
evet

ramazankurul

Üye
beyler flash atıp nasıl yapılıyor ayrıntılı anlatabilir misiniz?Meego eski hali gibi renkleri göz yormuyor şimdiki hali berbat oldu

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye

evet sadece o klasörü değiştir flash at

modifiyeli fw olması bişeyi değiştirmez di mi. Yine olur yani? Daha önce yaptım olmadı çünkü eski mego styl bi tane vardı core ve garanti olsun diye rof2yi falan da değiştim olmadı bi türlü. Arkaplan beyaz oldu eksiklikler oldu. Yanlış mi yapıyorum acaba? Flash atıyorum update software de diyorum refrubish de diyorum olmuyor. Cookerdan yapıyorum acaba onu kullanmayı mi bilmiyorum? Yeni öğreniyorum bu işi. Sizce nerelerde hata yapıyor olabilirim?

mustipa

mustipa

Üye
nasıl atıcas sadece css klasörünümü atıcaz rofs2yemi atıcaz ferzan kardeş

Üst Alt