belle kesin olarak şubat'ta bizimle...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Anna stabil çalışıyor hızlı da belle gelirse iyi olur eminim anna akıllı bir işletim sistemi belle daha akıllı olacak ümidindeyim hoş zaten aanna nın ovi mağaza sı güncelleyince belle görünümü oluyo :) sabır mevla gelecek belle yakındaa :))

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Katılıyorum Anna gibi olur hatalar falan düzelene kadar nisanda adam gibi Belleye kavuşuruz :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Türkiyeye Geliş tarihi mart-nisan arası nisanıda bulalbilir martın 15 inden sonrada gelebilir

metyuu

metyuu

Üye
belle yaklaşıyor nokia suite de güncellendi bugün versiyon 3.3.75 oldu

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Görsellik ve performans açısından ne gibi değişiklikler peki var Belle'de ?

emroko

Üye
belle nin anna dan farkı ne olacaktır ki.Açıkçası ben android i beğendim.Keşke nokia n8 e android yüklenebilse.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Belle işletim sistemlerinin yeniden yorumlanması adeta bir şaheser bu yüzden şubata dek bekliyeceğiz symbian sürümleri arasında en stabil ve en görsel sürümü sabırsızlıkla bekleyeceğiz Nokia yı yeniden şahlandıracak olay Belle olacak ...

erollcelik

erollcelik

Üye
En dikkat çekici olan bence analog saat vidgeti.Dikkat edin akrep ve yelkovan var ve hareketli.Bu küçük ayrıntı bile bellenin yepyeni bir işletim sistemi olduğunun ispatı.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
her gün navifirm de n bakıyorum belle c6 -01 e ne zaman düşecek diye :) n8 de çakmasına bile hasta oldum belle nin eminim orjinali nokıa nın gönderecegi belle daha bi güzel olacak bu bekleme inşallah güzel olacak sonu

serinaga

serinaga

Üye
Yaw arkadaşlar biz belle'ye geçeli birkaç ay kadar oluyor. Birkaç sorun dışında herşey mükemmel ... Umarım resmi sürüm geldiğinde bu sorunlar çözülmüş olur ...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
yaaa
bu güncelleme neden yok bende..kontrol ediyorum güncelleme yok hala..

metyuu

metyuu

Üye
bugün 3.3.86 Final sürümü çıkmış arkadaşım ama güncellemede daha görünmüyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Nerde çıkmış bu 3.3.86 final sürümü

metyuu

metyuu

Üye

yukarıdaki siteden indirebilirsin Yada aşağıdaki linkten

seko2201

seko2201

Üye

bende güncellemere bakıyorum nokıa suıte ama çıkmıyor neden acaba...???

Febris

Febris

Üye
symbian belle de flash player olcakmı??

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Nokıa con a sordum çakma belle yükleriz dedi ama sonra orjinal belle ye geçemezsiniz dedi sebebi dowrangdade olmazaz mış bende bu yüzden birebir orjinal belle yi bekliyorum arkadaş n8 de çakma belle kullanıyor ama n8 de ttaaaaa birinci versiyonuna kadar dowrangdade oluyor c6-01 de böyle bir şans yok muş neden se :(

haqqus

haqqus

Üye
oda nerden cıkdı seni yemişler kardeş downgrade var fakat işini iyi bilmezsen biraz riskli o kadar

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
La N8 aldım forumuna bakıyım dedim Symbian öldü dediler ödüm koptu :D

hll1903

Üye
şu olaylardan hıc anlamıorm sırf bu yuzden klasık tus takımı olan ısletım sıstemı olmayan normal standart bı tel alcam ya...

benım tel nokia c3 s40 yazılımı subatta guncellencek mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt