Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belle kesin olarak şubat'ta bizimle...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581
Üye
Anna stabil çalışıyor hızlı da belle gelirse iyi olur eminim anna akıllı bir işletim sistemi belle daha akıllı olacak ümidindeyim hoş zaten aanna nın ovi mağaza sı güncelleyince belle görünümü oluyo sabır mevla gelecek belle yakındaa )
Dandanakan92
Üye
Katılıyorum Anna gibi olur hatalar falan düzelene kadar nisanda adam gibi Belleye kavuşuruz
joe_cenk
Üye
Türkiyeye Geliş tarihi mart-nisan arası nisanıda bulalbilir martın 15 inden sonrada gelebilir
metyuu
Üye
belle yaklaşıyor nokia suite de güncellendi bugün versiyon 3.3.75 oldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akatsuki
Üye
Görsellik ve performans açısından ne gibi değişiklikler peki var Belle'de ?
emroko
Üye
belle nin anna dan farkı ne olacaktır ki.Açıkçası ben android i beğendim.Keşke nokia n8 e android yüklenebilse.
ELECTRONİC
Üye
Belle işletim sistemlerinin yeniden yorumlanması adeta bir şaheser bu yüzden şubata dek bekliyeceğiz symbian sürümleri arasında en stabil ve en görsel sürümü sabırsızlıkla bekleyeceğiz Nokia yı yeniden şahlandıracak olay Belle olacak ...
erollcelik
Üye
En dikkat çekici olan bence analog saat vidgeti.Dikkat edin akrep ve yelkovan var ve hareketli.Bu küçük ayrıntı bile bellenin yepyeni bir işletim sistemi olduğunun ispatı.
GLADYATÖR1581
Üye
her gün navifirm de n bakıyorum belle c6 -01 e ne zaman düşecek diye n8 de çakmasına bile hasta oldum belle nin eminim orjinali nokıa nın gönderecegi belle daha bi güzel olacak bu bekleme inşallah güzel olacak sonu
serinaga
Üye
Yaw arkadaşlar biz belle'ye geçeli birkaç ay kadar oluyor. Birkaç sorun dışında herşey mükemmel ... Umarım resmi sürüm geldiğinde bu sorunlar çözülmüş olur ...
bende güncellemere bakıyorum nokıa suıte ama çıkmıyor neden acaba...???
Febris
Üye
symbian belle de flash player olcakmı??
GLADYATÖR1581
Üye
Nokıa con a sordum çakma belle yükleriz dedi ama sonra orjinal belle ye geçemezsiniz dedi sebebi dowrangdade olmazaz mış bende bu yüzden birebir orjinal belle yi bekliyorum arkadaş n8 de çakma belle kullanıyor ama n8 de ttaaaaa birinci versiyonuna kadar dowrangdade oluyor c6-01 de böyle bir şans yok muş neden se
haqqus
Üye
oda nerden cıkdı seni yemişler kardeş downgrade var fakat işini iyi bilmezsen biraz riskli o kadar