belle kesin olarak şubat'ta bizimle...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedat_2425

Üye
    Konu Sahibi
belle kesin olarak şubat'ta bizimle...
Nokia Symbian’ı öldürdü!

Nokia, en sonunda Symbian’ı sonsuza dek rafa kaldırdığını açıkladı! Peki bundan sonra ne olacak?

Nokia, bugün yaptığı resmi açıklama ile Symbian markasını artık kullanmayacağını duyurdu. Ama bu açıklama Symbian’ın tamamen ortadak kalktığı anlamını taşımıyor; ortadak kalkan sadece Symbian ismi. Nokia, bundan böyle, bu işletim sistemine Nokia Belle adını vereceğini açıkladı.

Nokia 701, Nokia 700 ve Nokia 603′te Symbian Belle adıyla karşımıza çıkan işletim sistemi, bundan böyle sadece Nokia Belle olarak adlandırılacak. Nokia Belle, Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 ve Nokia Oro gibi bir dizi telefona, Şubat 2012 tarihinde gelecek...

• Beğen
Tepkiler: serotonin

jeki01

jeki01

Üye
bekliyoruz...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Symbian Bitti demek :) Carla ne Donna ne olacak :islik

seko2201

seko2201

Üye
inşallah beklıyoruz artık belle yi.gelsede herkez rahatlasa

emre2574

emre2574

Üye
eger anna gıbı gelecegını dusunursek.subatta gelırse sorunlarının falan duzeltılmesı falan derken nisanda saglam belle telefon olur :D

hizan

hizan

Üye
gelecekse gelsin artık yaa.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sabırsızlıklaaaa

[alikan]

[alikan]

Üye
Siz daha orda mısınız ya..? :s:s:s:s

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu kimin umurunda belleye çoktan geçtim

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
e7 var bende yukleyemiyoruz kurtulus kardesin bellesini bari o gelsin onu yukleyelim

lolaman

lolaman

Üye
Beyler nokia kesin şubat dediyse nisan'da kavuşursunuz belleye :ehe

yeauw

yeauw

Üye
bende symbian 3 btti deynce ilk aklıma gelen ''bizim telefonlar çöpe gittii !'' düşncesydii :D ama ismi deişip belle olmcakmış hoohooo :d :P bi an korktm sanki :D

valent

valent

Üye
Hadi haırlısı bakalım

sedat_2425

Üye
    Konu Sahibi
bence acele etmemelerin sebebi bizim şimdiki belleden daha stabil olması için çalışmların sürdüğündendir... Gelince elimizdeki belleler de neymiş diyebiliriz :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
katılıyorum çünkü şu an onlarda bizim belle sürümleri kullandığımızın farkındalar ve daha iyiyi daha mükemmeli bulup çıkaracaklar şubatta çıkması konusunda bence pek ümitlenmeyin arkadaşlar

sedat_2425

Üye
    Konu Sahibi
sybian niye bitsin yeterince uygulama oyun var zaten bitti diye teller bozulup çöpe atılacak deilya :)

gitavist

Üye
emre kardeşime yürekten katılıyorum geleck dediği anna gibi olur alıstık o yüzden kasmayın arkadaslar gelince görürsünüz milleti heycana vermeyin :) hataları sorunları derken nisan da temiz oturur tellere :)

Node

Node

Üye
Türkiye'ye 6 ay sonradan geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt