Arkadaşlar ben de şimdi aradım Nokia yı. Hatta yukarıdaki arkadaşın dediklerini de söyledim. Geliş tarihi ile ilgili bize bildirimde bulunmadılar dedi. Diğer nokia çalışanının neden öyle söylediğiyle ilgili bilemeyeceğim dedi ve geçiştirdi. Anlayacağınız ya benim konuştuğum kişi boşuna çalışıyor nokia da ya da yukarıdaki arkadaşa cevap veren nokia çalışanı! Ne yapalım? Bekleyelim yarını da görelim. Umarım doğrudur.
ne belleymiş arkadaş. Hiç kimsenin başka odak noktası yok. Arkadaşlar istediğiniz kadar ıkının isterseniz yoga yapın hep birlikte nokia istediği zaman çıkaracak. Sakin olun...
aynen benimde yeni geldi aklıma kimsenin lafına inanılmıyo biri başka biri başka diyo en doğrusu destek hattı müşteri temsilci belki bilir onlara sormak doğrusu
aynen benimde yeni geldi aklıma kimsenin lafına inanılmıyo biri başka biri başka diyo en doğrusu destek hattı müşteri temsilci belki bilir onlara sormak doğrusu
olabilir aslında bende telefonu servise vercem diye pr1.0 döndüm annayıda yükleyimdedim adamlar işkillenmesin belleden döndüğüümden diye sunucuya bağlanamadım suit ile yapıyımdedim oda hata veriyo phonix le atacaktım bekleyimdedim hayırlısı