Belle kaynak kodu yayınlandı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Destek vereceğinden değil zaten. Satıldı, artık işi bitti denir; millet de acabalardan kurtulur hiç olmazsa...
Hala Nokia'dan Symbian için ümidi olan var mı ki?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
2016 dan sonra yayınlanır düşüncesindeyim. Belkide bu yüzden tarih vermişlerdir.

erhanred

Üye
arkadaşlar symbian türkiye sitesinde symbian kodunda açık bulundu android portlamaya uğraşıyorlar yazıyordu

blackcemre

Üye
arkadaşlar symbian türkiye sitesinde symbian kodunda açık bulundu android portlamaya uğraşıyorlar yazıyordu

O yıllar önceydi N97'ninki bulunmuştu bence o yalandı.

- - - Eklendi - - -

Nokia kaynak kodları niye yayınlamıyor?

kcr

Üye
    Konu Sahibi
O yıllar önceydi N97'ninki bulunmuştu bence o yalandı.

- - - Eklendi - - -

Nokia kaynak kodları niye yayınlamıyor?

Tamamen duygusal :) Kaynak kodu yayınlanınca symbian'ın yazımı, geliştirilmesi, kontrolü Nokia'nın elinden çıkacak. İsteyen istediğini yapabilecek symbian üzerinde ve tabii ki Nokia cihazlarda farklı işletim sistemlerini rahatça kurma imkanı da doğacak.

blackcemre

Üye
Tamamen duygusal :) Kaynak kodu yayınlanınca symbian'ın yazımı, geliştirilmesi, kontrolü Nokia'nın elinden çıkacak. İsteyen istediğini yapabilecek symbian üzerinde ve tabii ki Nokia cihazlarda farklı işletim sistemlerini rahatça kurma imkanı da doğacak.

Böyle yaparsada o cihazlar çürüyüp gidecek.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hala Nokia'dan Symbian için ümidi olan var mı ki?

Benim var Hunkar'im. Hatta bugun yurtdisindan mail attim, yarim ingilizcem ile. Aynen soyleydi mesajim;

Dear authorized,

I love the Nokia and we love too(my community at many forums about Nokia and Symbian)
Thousands of Nokia users didn't like your last acts about Symbian. Ok, WP8 is good OS and it will rise but why do you want to kill Symbian completely.

I know it is your strategic reason so Symbian must die.

Before you kill the Symbian, please do something. For example;

-You can produce last most powerful Nokia device with Symbian.
*Snapdragon platform double core 1.2/1.5ghz cpu
*Adreno 320 gpu
*1/2gb ram*
*Pureview camera
*4-5" screen with high resolution (qHD or HD), gorilla, etc.
*and your other powerful things.

-You can relase the Symbian and it should be completely opensource or you can prepare special edition symbian for cookers and modders.
-You can sell this phone with upgrade coupon for WP8 devices or something.
And many ideas...

I try to say to Mr. Elop and Nokia founders and workers;
Smbian is child of Nokia so many people loves it on the earth. If you decided to kill it please kill it softly.
If you don't want to loose Nokia-Symbian Fans that many fans passed the Android and they still pass.
I and many Nokia-Symbian fans wait for an act that is awesome and unbelievable. Until last seconds. You can listen us and ask us. What we want?
Please don't forget this "Nokia, connecting people..." I believe the power of this sentences too.
Sincerely,
Teoman.

Iste boyle birseyler karaladim. Belki vicdan yaparlarda ortaya birseyler cikar. :p

kraliletisim

Üye

Benim var Hunkar'im. Hatta bugun yurtdisindan mail attim, yarim ingilizcem ile. Aynen soyleydi mesajim;

Dear authorized,

I love the Nokia and we love too(my community at many forums about Nokia and Symbian)
Thousands of Nokia users didn't like your last acts about Symbian. Ok, WP8 is good OS and it will rise but why do you want to kill Symbian completely.

*Adreno 320 gpu
*1/2gb ram*
*Pureview camera

-You can relase the Symbian and it should be completely opensource or you can prepare special edition symbian for cookers and modders.
And many ideas...

Smbian is child of Nokia so many people loves it on the earth. If you decided to kill it please kill it softly.
If you don't want to loose Nokia-Symbian Fans that many fans passed the Android and they still pass.
I and many Nokia-Symbian fans wait for an act that is awesome and unbelievable. Until last seconds. You can listen us and ask us. What we want?
Please don't forget this "Nokia, connecting people..." I believe the power of this sentences too.
Sincerely,
Teoman.

Iste boyle birseyler karaladim. Belki vicdan yaparlarda ortaya birseyler cikar. :p

İnşallah...

blackcemre

Üye

Dear authorized,

*Adreno 320 gpu
*1/2gb ram*
*Pureview camera

And many ideas...

Sincerely,
Teoman.

Bende bir e mail attım bir hafta oldu cevap bile gelmedi.

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar inadın altında wp stratejisi tutmazsa elimizin altında olsun; yolumuza symbian'la devam ederiz, kontrolü de yine bizde olur düşüncesi var herhalde...

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar siz neyin peşindesiniz anlıyamıyorum.

symbian dükkanı kapattı siz halen ekmek tuz diyorsunuz.

kaynak kodu filan verilmeyecek ve verilmezde bilginiz olsun.

kcr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siz neyin peşindesiniz anlıyamıyorum.

symbian dükkanı kapattı siz halen ekmek tuz diyorsunuz.

kaynak kodu filan verilmeyecek ve verilmezde bilginiz olsun.

Neyin peşinde olabiliriz acaba? Symbian dükkanı kapattığına göre forumun symbian ile alakalı kısımları kapatılsın, bu konuda konuşmak da yasaklansın istersen.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bu konu şu an için geçerli bir konu olmuyor.

kaynak kodu çıkmayacak sizler inatla kaynak kodu sormanız anlamsız

bu buradaki symbian ile alakalı kısımların kaldırılmasını gerektirmiyor.

siz sadece burada gereksiz yazılar yazmış oluyorsunuz.

bu başlığı okuyanlar kaynak kodu çıktı sanıyor.

konu kapatılmalı.

kcr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu konu şu an için geçerli bir konu olmuyor.

kaynak kodu çıkmayacak sizler inatla kaynak kodu sormanız anlamsız

bu buradaki symbian ile alakalı kısımların kaldırılmasını gerektirmiyor.

siz sadece burada gereksiz yazılar yazmış oluyorsunuz.

bu başlığı okuyanlar kaynak kodu çıktı sanıyor.

konu kapatılmalı.

Bakın konu size saçma gelebilir, gereksiz de görebilirsiniz. Nasıl olup da bu kadar kesin konuştuğunuza hayret ediyorum. Sanki üst düzey bir Nokia yetkilisi gibi. Nereden biliyorsunuz yarın iki gün sonra bir karar alıp yayınlamayacaklarını? Varsa resmi kaynaklara dayanan bir bilginiz, açıklayın da biz de bilelim...

hizan

hizan

Üye
Bakın konu size saçma gelebilir, gereksiz de görebilirsiniz. Nasıl olup da bu kadar kesin konuştuğunuza hayret ediyorum. Sanki üst düzey bir Nokia yetkilisi gibi. Nereden biliyorsunuz yarın iki gün sonra bir karar alıp yayınlamayacaklarını? Varsa resmi kaynaklara dayanan bir bilginiz, açıklayın da biz de bilelim...

arkadaşım sana net olarak şunu söyleyebilirim 2013 sonu yada 2014 bşlarında son bir yazılım çıkacak ve symbian 2016 da tamamen bitmiş olacak onun için hiç bir beklentiye girmeyin.

kaynak symbian sitesinin kapanmsı ve symbian sitelerinine destek veren forumlar.

biraz arştırırsan sende bunları okursun.

kaldiki adamlar niye kaynak kodlarını versinler ki.

bu mantıklı bir şeymi.

batan bankayı düşün sana para kalıplarını verirmi.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Symbianın son acik kaynak kodlari burda bundan sonra kspatıldı

- - - Eklendi - - -

Neden kaynak kodu bilinen sürüme gecip bootloader kilidini kırıp farklı isletim sistemi yüklenmiyor

blackcemre

Üye
Symbianın son acik kaynak kodlari burda bundan sonra kspatıldı

- - - Eklendi - - -

Neden kaynak kodu bilinen sürüme gecip bootloader kilidini kırıp farklı isletim sistemi yüklenmiyor

O kaynak kodların yarısı 10gblik kaynak kodunu ben indirdim symbian anna ve symbian^3'ün kaynak kodları belle ninki yok annnaya geçerksek nasıl bootloader yapabiliriz sonuçta açık kaynak kodu.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bilmiyorum kaynak kodları açık olunca bişey yapılabilirmiş gibi geliyor millete alın size kaynak kodu android portlanacağını zannedenler buyursun yapsın göreyim bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt