Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Kamera Video Kaitesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya0362
Üye
Konu Sahibi
Belle Kamera Video Kaitesi
bellede kamerada kalitesi düştü sanki banamı öyle geldi annada herzaman çok kaliteli video çekiyordum oda ışığında. bellede yüzler karanlık ve kalite düştü
Mad EagLe
Üye
msjını okudum ve kamerayı test ettim class 10 hafıza kartı olmadan cekilen videolarda takılma oluyordu ama şuan yok 2 gb telefonun kutusundan cıkan kartla bile takılma yok sen en iyisi ayarlardan bak video kalitesine
Kaya0362
Üye
Konu Sahibi
takılma filan yok bende bizde misafir eksik olmaz ve çekim yaparım akşamları annada herzaman kullandığım ayarları bellede yaptım kalite düşmüş farkediliyor neyse bu sorundan sonra ben annaya geri dönüş yapıcam zaten annadan yavaş bu belle mesajlar filan kasıyor
djalidjali
Üye
evet anna da video karanlık değildi, bellede karanlık fakat assada 5 tene seçenek var soldan birinci geri, ikincisi flaş 3 cü ortada A var otomatikten zayıf ışığı seç sorunun hallalocaktır
evet anna da video karanlık değildi, bellede karanlık fakat assada 5 tene seçenek var soldan birinci geri, ikincisi flaş 3 cü ortada A var otomatikten zayıf ışığı seç sorunun hallalocaktır
işe yarıyor gercekten gece modunda agırlasıyo ama zayıf ısıkta öyle bi sorun yok flaşıda acınca hiç bi sorun yok
GLADYATÖR1581
Üye
16 gb hafıza kartı taktım telefona 4 dakika video çektim 450 mb boyun oldu ama ne dondu nede kalitesi düştü hd gibi çekiyor mübarek ama 14,02 versiyonunda arkadaşlar ... Anna toparlamadan kendini belleyi gönderdi bunun toparlanması en az minimum 6 ayı bulur ...