any0ne
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaşlar kontrol edin test sonuçları
Yanılmıyorsam güncellemeler çıktı diyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaşlar kontrol edin test sonuçları
yatıp uyuycam ama bu gece bire ikiye kadarda gelmiycegini bildigim halde yatamıyorum acayip bişey şeytan dürtüyo sanki
hahahaanna ilk güncellemeydi belle kadar bekletmedilerde millet cokta önemsemedi bazıları baskalarının yuklemesnden sonra yorumları okuyarak yukleme kararı verdi ben mesela annayı hemen yüklemedm bekleyeym bakayım millet ne diyo diye zaten telefonuda yeni almıstım baktım herkes sıkayetcı şarjdan özellikle sonra annaya bi güncelleme daha cıktı sorunun çözuldugunu söylediler bende sırf dikey klavye için yukledim ama bellede öyle degil memleket sorunu haline geldi cıktıgında herkes abanacak o dgl serverlar cokecek ömür boyu bellesiz kalcaz![]()
belki de nokia bunun için çıkarmadı belleyi, korkuyolar 
neye göre kesin arkadaşlar?
bence bu geceyi beklemeyin gecenin 12sinde vermezler heralde belli olmaz tabi ama
ya çıkarsabence bu geceyi beklemeyin gecenin 12sinde vermezler heralde belli olmaz tabi ama

ya uyusammı acaba merakta etmiyorum değil![]()

yok estağfurullah laf soksam gülücük koymazdımhakan lafmı sokuyosun simdi ayıp ama![]()